Platforma : PC 

Žanrs : Sandbox MMORPG

Izdevējs : Paradox & Seatribe AB

 

Par spēli:

Salem gaita norisinās kaut kādā laika posmā angļu revolūcijas laikā. Tu esi ceļotājs kas ieradies uz jauno pasauli. Šajā pasaulē ir tikai viena pilsēta, kuru kontrolē Royal company of Hudson's bay (Netulkošu nosaukumu) Tev ir dota iespēja iegādāties zemi, un sākt veidot savu māju,ciematu vai pat pilsētu. Tev ceļā stāsies dažādi savvaļas dzīvnieki, kā arī spēlētāji, kuri nebūs pret tevi draudzīgi. Plaša pasaule paveras ap tevi, un šeit valda tikai un vienīgi džunģļu likumi - spēcīgākais uzvar vājako. Esi sveicināts jaunajā pasaulē!

 

Iespējas:


Šajā spēlē tu vari darīt visu, sākot ar ceļošanu līdz pat ēku būvniecībai. Tev ir dota iespēja izmantot resursus, veidot darbarīkus un nožogojumus, lai pasargātu savus resursus no briesmām, kuras ir tev apkārt. Spēles gaitā tu atklāsi dažādas jaunas iespējas, iemācīsies dažādas jaunas lietas, kuras tev atvērs durvis uz jaunām crafting, un būvniecības receptēm.

Mans vērtējums:

Pirmoreiz, es, redzu šādu MMORPG spēli. Nav bijusi nekāda pieredze ar ko tamlīdzīgu, taču spēlējot esmu apguvis dažādas lietas un apmēram sapratis kā viss notiek. Spēle ir līdzīga runescape, taču minimāli. Skills ir līdzigi, jo vajadzīga pieredze, taču lai to iegūtu, tev ir jāpēta dažādas lietas, ko vari atrast apkārt. Diezgan baisi liekas tas, ka spēlētāji tevi var noslepkavot, un ar to tava personāža dzīve apstājas - Tu esi miris, tad nu tev atliek vai nu pamest spēli, vai veidot jaunu personāžu. Mans vērtējums 9/10 - tikai tāpēc ka spēlē ir tik daudz iespēju, un unikālais skill-tree to visu uzlabo.

 

Video no spēlēs







http://www.salemthegame.com/

http://salemwiki.info/

 

Laboja Styrnucis, labots 1x