Iegāju La foruma, ieraudzīju tēmu par sapņiem.. Padomāju, ka tas varētu būt interesanti. Padalīties viens ar otru, par ko sapņo vai tamlīdzīgi.

Vēl es uzskatu, jo skaidrāk tu zināsi ko pats gribi, jo vieglāk to iegūsi..
Izklausīsies pieticīgi, jo neesu gatavs rakstīt visu, kā arī liela daļa manu sapņu jeb nākotnes plānu ir neapzināti..

sāku ar nedaudz lielākiem, pārejot uz mazākiem.

1. Aizbraukt Uz ārzemēm, Sanfrancisko, vai kur citur.. Tur iepazīties ar cilvēkiem, meitenēm.. Tas varētu būt forši.. Tā pat varētu būt apmaiņas programma..

2. Nopirkt corveti, vai arī kādu vecu luksusa vāģi.. sporta protams.. nu naudu varētu būt grūti sakrāt, bet ja man būtu tad aiziet smile_mini.gif

3. Piedalīties realitātes šovā.. Kapēc gan ne? Kaut vai tādā - skrējiens pēc miljona, domāju tā ir laba pieredze dzīvei..

4. Iemācīties dzīvot dabā ar minimāliem palīglīdzekļiem, tā kā Robinsons Kruzo biggrin_mini2.gif .. Domā ka tik viegli? Pats varēsi medīt dzīvniekus, tev nebūs elektrība.. izklausās grūti..

5. Satikt kādu slavenību aci pret aci.. Piemēram Ozziju.. Vienkārši iepazīties un uzzināt kāds viņs ir biggrin_mini2.gif

6. Nopirk ģitāru un uzspēlēt "I can be your Hero babe" un samācīties citas dziesmas biggrin_mini2.gif , šito gan es drīzumā grasos darīt..

7. Izveidot kko pašam savu.. vai tā būtu Kompānija kas gatavo tur saldumus, vai ražo televizorus.. vai arī tas būtu zinātniskais patents..

8. Izmēģināt windserfingu.. izlekt ar izpletni.. vinnēt maratonā.., dabūt auto tiesības..

Un tā var rakstīt ilgi. Bet man gribējās uzrakstīt..
Jo galvenais, to visu var piepildīt.. Un es jau to lēnam daru.. To visu vari izdarīt tu pats.