Uh, sāku lasīt, super! Tikai, es ar saām super ātrajām smadzenēm, kādas 15min domāju līdz iebraucu ka viss sākas ar to ka Katnis atrodas mežā.... biggrin_mini2.gif

Lab. Super! biggrin_mini2.gif jau patīk, kaut zinu ka ir tikai sākums, un kā vienmēr sākums ir salīdzinoši garlaicīgs. Es lkm esmu kā Twilight fane, tikai esmu zēns un lasu Spēles ar uguni(btw-nepatīk, ļoti nepatīk Twilight).

nekādi nespēju atrauties, esizlasu pirmo nodaļu un domāju, palasīšu kko nedaudz no otrās nodaļas un tad iešu pakaļ saldumiem, ak es nelabojamais saldummīlis, un tad attopos, ka neis nedaudz izlasīju no trās nodaļa, bet esmu jau pabeidzis otro biggrin_mini2.gif

Lab, tātad, iemesls pc šo taisu, ir tāds, ka es neko neatceros par kautkādām ogām, spēlu iedomāties ka tas bija beigās(OFC ka Bada spēlēm). Tikai ir tas, ka es neko par to neatceros, sen lasīju bada spēles, starpcitu. Tātad, kāds var uz ātro pastāstīt par kkādām ogām, kas lkm, cik sapratu bija nāvējošas.

UN tad vēl par to sievieti kas baroja ar krūti, es apsveicu, forši tā atklāti wnk izdarīt, un galvenais ka bēbis veselīgi paēdis smile_mini.gif )

UNN(zinu atkārtojas) Kāda ir tā grāmata ar kuru tu esi aizrāvies vai aizraujies, un nespēj gandrīz nekādīgi atrauties neizlasot, kas tālāk un tālāk, un tālāk....?(To es jautāju tiem kuri spēl lasīt un lasa tālāk par skolas mācību grāmatām)