Tātad. Nāku raudāt, tie, kuriem es nepatīku, atā; tie kuriem nepatīk lasīt kko šādu, atā.

 

Sākās diena nepārāk labi, jo bija jāceļas uz skolu. Piecēlos nedaudz vēlāk, paēdu, nedaudz pie PC pasēdēju, palasīju ziņas 'n šit.

Heh, skolā bija viena tipa stunda - praktiskās mācības, kur bija pilnībā jāizjauc, jeb viss jāatvieno no ātesplates un barošanas un jāsaliek. tas man veicās labi, tad vēlāk bija jāuzraksta wordā, kā un ko tur darīju. Tam tika atvēlētas 2 mācību stundas(2x40mins+starpbrīdis). heh, pēdējās 20mins ātri uzmočīju visu, jo bija liels slinkums uz visu.

Tad nākot mājās iegāju Iki un nopirku sev pistāciju paciņu.(nomnomnom). pistācijas bija super, garšoja, bet par to nav stāsts.

Hm..ok so. Atnācu mājās, neko nedarīju kādu laiku, līdz atcerējos, ka man klasesbiedrs/grupasbiedrs iedeva CPU kūlerim, jo es viņam uzprasīju, jo tīrot PC secināju, ka to derētu uzlikt. tā nu atskrūvēju vienu PC, uzliku mazu kārtiņu, skaisti izsmērēju(to es darīju vecajam PC). Viss noritēja jauki. Tad vēl arī jaunajam to pašu izdarīju, uzklāju smēri, uzliku dzesētāju un aiziet.

tad bija problēma nr.2(jo es esmu problēma nr.1 kā tāds) - viss gāja visai lēni. Oh, ok. Atvēru kasti un secināju, ka nebju dzesētājam piespraudis 'konektoru' pie mātes plates, kā rezultātā nekas nenotika. Oh, ok, sāku trakot iekšēji, jo jaunais PC ir JAUNS..un dārgs..ļoti..

Oh, kk, notīrīju 'veco' pastu, uzklāju rūpīgi jaunu, saslēdzu visu, pārbaudu vai visi slēgumi ir ok..Viss apmēram OK, cik šķiet. tad slēdzu PC iekšā un VOLUA

'Error' līdzīgs teksts, kurš ziņo to, ka mēģina boototies no neta, bet nesanāk. ķip meklēju googlē, bet tur viss tā angliski gudri pastāstīts +tas, ka intel kompim nav pastāstīts kas tieši un kā būtu hādara.

Nu ko, tgd stresoju, nav forši. Un domāju, ko teikt, kad tētis būs mājās..laikam būs jāved uz jelgavas datorsalonu NDD(daudziem iespējams zināms)..

SUPER! Un tā es sačakarēju(iespējams)PC.

smile_mini.gif

Dienas atziņa - vajadzēja iespējams iet uz treniņu, jo tad nekas šāds nebūtu atgadījies. :/

Laboja Shattred, labots 2x