Spēles nosaukums: Singularity 

Žanrs: First-person shooter, Sci-Fi

Izdevējs: Activision

Platforma: Windows, Xbox 360, PlayStation 3

Izdošanas gads: 2010

 

Prasības:

CPU: Intel Pentium D at 2.8 GHz / AMD Athlon X2 4800+

Memory: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / Win 7) 1.5 GB (Windows Vista/Windows 7) 2.0 GB for optional performance (Windows XP/Windows Vista/Windows 7)

Hard Drive Space: 8 GB of free space

Graphics Hardware: 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon X1800, DirectX 9.0c compatitable

Sound Hardware: 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card

 

Apraksts:

Tu esi "Nathaniel Renko", izlūkošanas vienības kapteinis. Tev ir uzdots izlūkot kādu mazu Krievijas salu - "Katorga-12". Dodoties uz turieni, Jūsu helihopteru notriec milžīgs elektromagnētiskais vilnis un Jūs avarējat. Atjēdzies no šausmīgās avārijas Tu viens pats dodies izpētīt salu. Ejot cauri izpostītajām ēkām, Tu sāc redzēt dažādas vīzijas par cilvēku ciešanām. Pēkšņi uzplaiksnī vēl viens elektromagnētiskais vilnis un Tu aizceļo uz tālo 1955. gadu kādas ēkas ugunsgrēkā. Mēģinot izbēgt no ugunsgreka Tu izglāb kādu vīru un attopies atpakaļ 2010. gadā, bet viss nav tāds kādu Tu atceries. Izmeklējot pārējo salu, Tu izvairies no dažādiem agresīviem radijumiem un sastopies ar savu komandas biedru, kurš arī ir izdzīvojis helihoptera avārijā. Jūs pēkšņi notver krievu karavīri un viņi nogalina tavu komandas biedru. No krievu karavīriem tevi paglābj "Mir-12", slepena organizācija kas pēta anomālijas uz "Katorga-12". "Mir-12" Tev iedod īpatnēju ierīci - "TDM" (Time Manipulation Device) un uzdod Tev izglābt tās izgudrotāju - "Dr. Viktoru Barisovu" no nomiršanas pagātnē. Izmantojot šo ierīci Tu dodies atpakaļ laikā un mēģini labot tagadni uz labo pusi, cīnoties ar dažādiem radijumiem un iznīcinot krievu armijas.

Interesants un aizraujošs stāsts, bet dažās vietās bija diezgan nepilnīgs. Grafika un fizika ir diezgan laba. Ieroču klāsts nav diezko liels. Dažas vietas ir diezgan vienveidīgas, bet kopumā spēle ir laba.

Plusi: Laba fizika, grafika, stāsts.

Mīnusi: Mazs ieroču klāsts, spēles nepilnīgums.

IGN vērtējums: 7

Gamespot vērtējums: 8

Mans vērtējums: 7.5

 

Screenshots:


Traileris:

 

Gameplay:



Laboja Nilsonz, labots 5x