Kvesta nosaukums: Slug menace.

Grūtums: Vidējs

Ilgums: īss

Vajadzīgās prasmes: 30 Crafting, 30 Runecrafting, 30 Slayer, 30 Thieving, jābūt spējīgam nogalināt Giant Lobsters (level 45), Slug Prince (level 62) monstrus.

Vajadzīgās mantas: Comm orb, 1 Swamp paste, 10+ essence (vienalga kāda tipa), chisel, iespēja nokļūt līdz Mind un 4 elementārajiem altāriem runkraftinga, var izmantot gan abysu, gan visus pārējos ceļus.

Vajadzīgie kvesti: Wanted!, Sea Slug.

Sākšanās vieta: Runājam ar Sir Tiffy Cashien Faladoras parkā.

Apbalvojums: 1 QP, 3500 Crafting xp, 3500 Runecrafting xp, 3500 Thieving xp, iespēja iegādāties bruņas Proselyte ( tradeable ).

Instrukcijas:

1.Jautājam Sir Tiffy, vai vinjam nav kāda darba priekš jums. Viņš pateiks ka vajaga doties uz Witchaven, parunāt ar Col . O ' Niall, pie bijušā Templar Knight. Viņš atjaunos jūsu comm orb un pateiks atcerēties ka, Faladorā zosis lido ar pakalgalu uz priekšu otardienās.

2.Teleportējamies uz ardaunu un ejam taisni uz austrumiem no tirgus laukuma uz Witchaven. Ejam pie Col . O ' Niall un jautājam kas par misiju mūs gaida. Viņš pastāstīs ka M er ( Mayor ) uzvedās dīvaini un ka šajā dīvajnajā vietā cilvēki parādās un pazūd. Ja jūs pajautāsiet kas ir galvenie cilvēki, viņš pateiks, ka vajaga parunāt ar Mayor Hobb, pēc tam ar Brother Maledict baznīcā un viss beidzot ar makšķernieku Holgart.

3.Ejam pie pilsētas mēra, runājam ar viņu. Sarunas laikā jūs iemineesi eties par saradominu un viņš kļūs aizdomīgs, bet pēc tam pateiks ka šajā visā ir jēga. Tiko jūs iziesiet no mājas, Savant uzreiz ar jums sazināsies caur comm orb un pateiks ka Mayor Hobb izskatījās dīvains, pie viena paprasīs noskenēt viņu (izvēlamies izvēlni scan nospiezot labo peles pogu un comm orb). Skenēšana neko maģisku neatradīs, bet atradīs divas dzīvas formas.

4.Tagad dodamies pie Brother Maledict, kurš ir noraizējies par baznīcas kalpotājiem, kuri pazuda mises laikā. Ar viņu vairs nav ko runāt.

5.Ejam pie holgard un runājam ar viņu. Te izrādās ka viņš ir pārkāpis peldēšanas noteikumus un viņa laivu atdeva Jeb Wormwood. Tagad, kad jūs būsiet ar visiem parunājuši, ejam visu pastāstīt Colonel ’у. Izklausot jūs, viņš pateiks aiziet pārbaudīt svēto vietu (durvis pazemē). 6.Ejam pazemē. Svētā vieta-jauns ceļš pazemē austrumu Ardauna. Dodamies lejā un uzreiz redzam labajā pusē caurumu sienā, grūžam sienu un ceļš mums ir atvērts.

7.šeit mēs nokļūstam citā alā, šeit mēs varam skriet cauri visai alai, vai izmantot agility. Skrienam tik tālu kamēr ieraugam lielus vārtus, varam pat nemēģināt vērt viņus vaļā, tā pat neatvērsies (pie tam jūs zaudēsiet 5hp no savas dzīvības. Ceļam augšā kailgliemezi ( Dead sea slug ) un Savanta sāks viņu skenēt, pēc tam ejam pie vārtiem un Savanta paprasīs noskenēt tos.  Savanta konstatēs ka nozīme uz durvīm ir senās rūnas Saradomina un iedos durvju transkripciju ( Door transcription ). Iztulkot doto transkripciju var tikai Jorral .

  

8.Runājam ar Jorral, viņš iztulkos trankskripciju un pastāstīs, ka tur ir nesaskaņas starp Saradominu un Mother Mallum. Savanta paziņos ka Mother Mallum atrodas aiz vārtiem. Atgriežamies pie Colonel 'у.

9.Colonel 'у pateiks parunāt ar Brother Maledict, kad tuvosieties baznīcai, būs īsa filmiņa. Runājam ar cilvēku kurš filmiņas laikā izgāja no baznīcas, bet viņš uzvedīsies dīvaini. Viņš pastāstīs ka lapas no svētās grāmatas ir saistītas ar vēsturi par Mother Mallum un tās tika nozagtas, viņš paprasīs tās atrast.

10.Ejam pie mēra uz mājām un pārmeklējam viņa galdu ( Study Desk ) atrodam tur pirmo lapu. Pēc otrās lapas ejam uz zivju veikalu un runājam ar Ezekial Lovecraft. Pēc trešās lapas ejam pie Colonel ’у, bet šī lapa būs saplēsta trijās daļās.

11.Mēģinam izmantot swamp paste uz vienas no lapas daļas, bet Savanta mūs apturēs. Viņa pateiks ka vajaga izmantot tīru līmi, lai salīmētu lapu. Lai mēs varētu to izdarīt, mums ir jādodas uz fishing platformu.

12.Ejam pie Jeb un viņš mūs nogādās uz platformu. Tur ejam pie Bailey un viņš mums uztaisīs līmi no kailgliemeza, ko pacēlām alā. Izmantojam līmi uz lapas fragmenta un mums parādīsies logs, kur mums jāsalīmē pareizi lapa. Vajaga stumdīt, grozīt un apgriezt, kamēr lapa būs salikta(kad pareizi saliksiet, logs pats aizvērsies). Ievērojiet lapa ir divpusīga.

 

13.Apmēram tā jāizskatās pabeiktai lapai.

14.Tagad ņemam chisel, 10+ essences un dodamies pie šādiem altāriem ( Mind, Air, Water, Fire, Earth ). 

15.Tagad, kamēr ejam līdz vajadzīgajam mums altārim, taisam essences vajadzīgajā mums formā altārī. Priekš tā izmantojam izvēlni lapā.

16.Pēc tam izmantojam rūnas blanku uz altāra. Principā mums vajaga uztaisīt pa vienai formai katra veida, bet kad skraidīsiet pie altāriem taisot vajadzīgās rūnas no vajadzīgās formas, paņemiet vēl nedaudz essences un chisel. Jo no pirmās reizes šīs speciālās rūnas var nesanākt.

16.Tad kad būsiet uztaisījuši visas vajadzīgās rūnas, atgiezamies pazemē un ejam pie lielajiem vārtiemun izmantojam uz tiem mūsu speciālās rūnas. Kad ieliksiet pēdējo rūnu iznāks Slug Prince (lvl 62) un uzbruks jums. Viņu var nogalināt tikai ar mēle, kad būsiet nosituši monstru, runājam ar Mother Mallum.

 

17.Kad pabeiksiet sarunu Savanta jūs teleportēs uz Faladoras parku.

 

18.Lai pabeiktu kvestu runājam ar Sir Tiffy Cashien.

  

Apsveicu ar kvesta iziešanu! Izveidoja G U E S S 1!  

Laboja , labots 2x