Vakardien pēc geocaching tripa sanāca tā, ka mājās ierados kaut kur ap 1:00, pie tam līdzi vēl viens draugs un draudzene. Reāli smags pasāciens sanāca, jo pie viena tilta čakarējāmies vairāk par stundu. Ar virvēm nolaisties sanāca, uz tādas kā terasītes, bet uzkāpt atpakaļ smejoties neviens no mums nevarēja. Izrādās, ka arī nepareizā vietā. SCREW that.
Tā nu mājās ierados ar troksni, pamodinot bulli, kurš dzīvo otrajā stāvā, bet man par to pohuj. Apsēdāmies, izvilkām aliņus un vēl dažas labas lietas, kādu stundu nopļāpājām un tad es atlūzu.
No rīta pieceļos, aizeju uztaisīt divas tējas, abas protams sev. Ieslēdzu datoru, ierakstu adresi un nekas nenotiek, parāda ka nav nets. Wtf? Pamanu, ka malā rāda - vads izsprausts.
Labi, sataustu vadu un uz tausti mēģinu viņu dabūt iekšā tīkla kartē. meklēju, meklēju, tikai kaut kādos caurumos datora korpusā trāpu. ZB. Izvelku ārā datoru (datoram vienas puses vāks ir kaut kur pazudis, tāpēc vaļā stāv), skatos - nav tīkla kartes. Zajebal. Wtf? Tā kā draugs jau piecēlies un skatās televizoru, beztolkā prasu viņam - Baigais prikols spert tīkla kartes?? Viņš protams neko nesaprot, un turpina blenzt trulos krievu seriālus un lasīt zinātnisko pasauli. Lab, parunājam, sāku domāt kas vēl varētu būt vainīgs..
Vecāki? wtf, kādā sakarā?.. Draudzene? nē, guļ un tādas glupības prātā diez vai nāktu. Māsa? Jā.. varbūt, bet viņa nemaz nav mājās. Tā piecas minūtes domīgs sēžu, bļāviens, konstatēju ka datoram nemaz nav tīkla kartes, vienkārši kaut kur tur augstāk tas vads ir jāiesprauž. Aj, pizdec kas es par idiotu. Iespraužu vadu, yay tiku pie neta.. viena dzīvība glābta!

Tagad kad beidzot neviens mani netraucē uzrakstīju šo crap. Bet nu kāda starpība, par sevi pasmejos un viss smile_mini.gif