Mēs esam atpakaļ! Serveris bija devies nelielā atvaļinājumā pēc pārējas no hosta uz mūsējo serveri.  Arī tāpēc, ka bija dažādas problēmās, kuras nu jau ir salabotas. Protams, serveris nebūs pilnīgi tāds pats kā iepriekš. Pa šo laiku, uzklausot, citu spēlētāju vēlmes, esam veikuši dažas izmaiņas.

Lūk, būs ātra uzskaite ar izmaiņām, varbūt kaut ko esmu aizmirsis pielikt klāt pie šī saraksta, taču spēlē jūs pārējo ieraudzīsiet.

  • Vērojot spēlētāju, tagad jūs varēsiet redzēt daudz vairāk informāciju par viņu, nevis kā iepriekš – tikai dzīvību skaitu.
  • Serverī, ja nepatīk savs rezultāts, to var mierīgi dzēst ar komandu /rs, nevis visu laiku rekonektējoties (atkārtoti atvienojās un pievienojās spēlei) un lieki bojājot komandas sadalījumu un pārējās lietas…
  • Problēma, kad serverī atrodoties maz cilvēku, kāds bumbu uzliek citā zonā, šoreiz viņš to vairs nevarēs darīt, jo tagad, ja CT būs mazāk par 4, darbosies tikai viena bumbas uzstādīšanas zona.
  • Pēc vairāku spēlētāju pieprasījuma, esam arī uzstādījuši nākamās kartes balsojuma spraudni, kurš kartes beigās izvēlēsies ar balsojuma palīdzību nākamo karti.
  • Līdz ar balsojuma spraudni, ir papildināts karšu saraksts, taču nebaidieties, nav nekādas nekur neredzētas kartes, visas ir ierastās un spēlētāju atzītās kartes, bez tam,  ar balsojuma spraudņa palīdzību tiks izvēlēta karte, kura patīk vairākumam spēlētāju.
  • Serverī ir pieejama radio klausīšanās. Lai klausītos kādu no radio, spēlē jāraksta komanda /radio, savukārt, lai apturētu to, jāraksta komanda /stop

 Ir vēl dažādi uzlabojumi, taču visus gan neuzskaitīšu, jo vislabāk tos var izbaudīt spēlē. 

Tiekamies spēlē!

Laboja Static, labots 5x