Čau. Izdomāju padalīties ar savām TOP5 dziesmām katru mēnesi. Nedomājat, ka šīs ir dziesmas, kas man visvairāk patīk, jo īstais un pilnīgais tops pilnīgi noteikti neiztiktu ar AC/DC utt. Šis ir tikai mēneša topiņš.

 

1) Pirmo vietu ieņem šī dziesma. Rascal Flatts - Life is a Highway. Lai gan Tom Cochrane izpildījums man liekas oriģinālāks, bet tomēr šis man liekas mazliet, mazliet klausāmāks. Dziesma pielipa uzreiz un tā arī vēl nav atlipusi. Klausāmies un izbaudam.

 


 

2) Tālāk nāk atraktīvie blur. Dziesma ļoti iepatikās ritma dēļ, ko izpildīja ģitāra. Es jau daļēji esmu sācis mācīties šo dziesmu pats uz ģitāru. Ir tikai 5 akordi, taču visai pagrūti. Gan jau iemācīšos.

 


 

3) Nu ko. Šī dziesma iepatikās burtiski pirms dažām minūtēm, ko bija paspējis ielikt mūsu Hibsters (Rolands) roka grupā. Varu teikt vienu - ōsam balss. Un video arī neslikts.

 


 

4)

 


 

5) 

 


 

Būšu priecīgs, ja jūs padalīsieties ar šī brīža jums aktuālākajām dziesmām, jo varbūt arī sev ieraudzīšu kādu tīkamu! Kā arī padiskutējiet par manu topu. smile_mini.gif

 


Laboja Static, labots 2x