Nosaukums: Stranded 2

Gads: 2007.

Žanrs: Piedzīvojumu spēle/Simulators

Izstrādātājs: Unreal software

Platforma: PC

Mājaslapa: http://www.stranded.unrealsoftware.de/

 

Īsumā par spēli: Spēles mērķis ir izdzīvot uz salas un atrast mājupceļu pēc kuģa avārijas. Spēles gaitā jūs sastapsiet gan visdažādākos dzīvniekus, gan arī citus personāžus un atklāsiet visdažādākos veidus ekipējuma ieguvei un, izejot no tā, pašai izdzīvošanai.

Spēle pieejama gan adventure(spēle ar stāstu), gan brīvajā spēlēšānas režīmā.

Spēlē pieejams plašs primitīvo materiālu klāsts, piemēram, akmeņi, zari, lapas, dzīvnieku ādas, utt. No visa atrastā vai iegūtā, jūsu uzdevums ir izveidot darbarīkus, ar kuriem jums un būs jāceļ pajumte, jāmedī un jāiegūst citi resursi.

Bet viss nevar būt pārāk vienkārši, tāpēc spēlē ir stati.

  • Veselība (pati augšējā josla) - Ja kāds no statiem sasniedz maksimālo vērtību, tad jūs to lēnām zaudējat. Arī, ja jūs pārguļat nakti bez pajumtes, veslība tiek zaudēta.
  • Izsalkums(zaļā josla) - šeit viss ir vienkārši - jūsu personāžam ir jāēd. Par ēdienu var kalpot sēnes, gaļa, ogas un augļi. Dažādi ēdieni samazina izsalkumu dažādos apmēros.
  • Slāpes(zilā josla) - lai nezuadētu veslību, jums būs jamklē saldūdens avoti, bet arī daži ēdieni, piemēram ogas, spēs nelielā mērā remdēt tās.
  • Nogurums(violetā josla) - jums vajadzīgs miegs, kaut zem klājas debess vai drošā patvērumā. (Gulēšanai pēc noklusējuma kalpo taustiņš ''Z''.)

Pāris bildes no spēles.

Ieskats spēlē.

Lejuplādēt šeit.

Laboja Hibs, labots 8x