Sveiki exieši. Izdomāju pastrādāt pie sava pirmā raksta un ienāca prātā ideja par stratēģijas spēlēm internetā. Praktiski visas būs viena veida, paši sapratīsiet kāda. biggrin_mini2.gif

Sākšu ar geimiņiem, ko pats spēlēju, kad esmu pie pc.

 

1. Visiem ļoti labi zināma spēle Ikariam. Īsumā, Ikariam ir spēle, kur Tu būtībā būvē savu, teiksim, impēriju. Ieejot adresē spēles veidotāji ielikuši ļoti veiksmīgu tekstu: Ikariam - dzīvojiet senajā pasaulē. Cel pilsētas, attīsti tās. Izveido vai pievienojies kādai aliansei un veidojot sabalensētu un spēcīgu armiju, cīnies par savējiem.

Manas domas: spēle diezgan laba, derētu daži upgrade, bet, kad karo ar kādu, spēle aizrauj pa īstam, jo uzvaras gars ir mūsos visos.

Traileris:

2. Vēl viena ļoti līdzīga spēle, ImperiaOnline. Mazliet dzīvāka grafika nekā Ikariam, bet tomēr ierindoju aiz Ikariam. ImperiaOnline,protams, atkal ir impērijas veidošana, armijas celšana, bet apjomi, pavisam citi. Ja vēlies spēlēt spēli, kur vari izveidot dzīvē neiztēlojamu karaspēku, šī spēle ir tieši Tev. Lielas pētniecības iespējas, diemžēl, viss notiek tikai un vienīgi uz resursiem. Spēle iekarotājiem.

Manas domas: spēle, protams, laba, bet, pārāk vienveidīga. Bet atšķirībā no Ikariam, notiek liels progress update ziņā. Ar laiku var kļūt labāka.

Traileris:

3.Un caur dr.lv iegūta spēle - 1100AD. Iespējams, visvieglākā šāda tipa spēle pasaulē. Attīstīties, tas ir vieglāk, nekā nosist odu tumsā.Vienīgais moments šajā spēlē, kas piesaista ir tas, kad cīņas ir lielajiem vīriem ir interesantas. Ja karu iesāc, tad pabeidz, vai tiksi noslaucīts nost.

Manas domas: karš. Viss, gūstu gandarījumu no uzvarām.

Traileris:

 

Tas tāds TOP3. Ko vēl varu ieteikt no šāda tipa spēlēm, tās ir Evony un vissliktākā šāda tipa spēle, manuprāt, Travian.

Ir vēl viena tāda maza flash spēlīte, kur mans lielākais izaicinājums bija, bez video palīdzības tikt līdz 35level. Defence

 

Tas tāds neliels mans ieteikums uz šāda tipa stratēģijas spēlēm. Paldies par uzmanību exs! smile_mini.gif