Hei sā!

Labrīt, mani dārgie, kuplastes, riņķkretīni, pikseļu kubu krāvēji, pikseļu vīriņu šāvēji un "šotiņu" šāvēji.

Kad savā māgā iegrūdu spageti un kotletes (jap, es ēdu kā buržujs), mani pirksti sāka drudžaini raustīties Hiba meistardarba "Kam man tīrāku bļodu" ritmos (sīkāks info pie Hiba) un man neatlika nekas cits, kā likt tos pie savas traumētās klaviatūras (kuru šodien izmantoju pēdējo reizi, jo Madars, man no e-līča pasūtīja jaunu) un uzrakstīt kā lūk man iet. Tamdēļ, ja vēl neesi iekārtojies pie sava ābola, burkāna, loga vai durvju ekrāna, tev vēl ir īss brīdis doties uz veikalu maxima pēc dienišķās divlitrenes un draņķīgām "semkām", iekārtoties un palasīt.

Sasodīts es ceru, ka mani ievadvārdi neizrādīsies garāki par manu sakāmo, tāpēc, kamēr man blakus Lassy "Hc" atrodas pilnīgā "akmenī", es ķeršos nokrāptam vīram pie ragiem.

Nu tad pirmā lieta, ko varu pateikt - otrais kurss ir citādāks kā pirmais. Teorētiski ir vairāk jāmācās, bet to apgrūtina tas draņķīgais fakts, ka ir jāceļas agrāk. Turklāt es vēl esmu iemanījies pa pusmiegam izrāpties no gultas, izslēgt modinātājpulksteni un absolūti bez jebkādām emocijām turpināt krākt, murmināt pa miegam un siekaloties. Saņemties ļauj vien doma, ka otrais semestris jau tiks pavadīts maķenīt siltākā vietā - Turcijas galvaspilsētā Ankarā. Sīkāk par to gan citreiz, pietiks pagaidām or šo "tīzerīti".

Arī filozofijas vēstures lekcijas neiztiek bez pērlēm.

  • Ja tu esi gulbis, bet neesi balts - tu neesi loģisks
  • Ja tu dzīvo slikti, tad, iespējams, tu atdzimsi (reinkarnēsies) kā olīve, bet ja tu būsi laba olīve, iespējams,  tu atdzimsi atkal kā cilvēks
  • Sokrats Grieķijā bija kā popzvaigzne. Kas mūsdienās ir populārs? Lēdija Gaga? Nu ja, Sokrats bija kā Lēdija Gaga

Citās ziņās. Manā dzīvē notikušas lielas dumības. Dažām no tām ir pamācošs raksturs. Pirmkārt - es beidzot esmu uzzinājis kā tas ir, kad "pazūd filma" (nē, es nerunāju par to brīdi, kad no jūsu virtuālās porno kolekcijas, pazūd jūsu mīļākā, 15 sekunžu garā filma). Līdz ar to es vairs nevaru teikt:"lai nu kā, bet vienmēr visu atceros." Mācība - nav kā galvā sistai Styrnai dzert visu, kas nonāk tavās rokās. 

Par citām dumībām runājot. Es pilnībā pieļauju, ka cīsiņu joki kaut kur jau ir klejojuši, bet pēdējā laikā tie ir ienākuši manā un man apkārtējo dzīvē. Piemēram,  filmas cīsiņu versijā:

  • Cīsiņš Jāņu nakts krāsā
  • Tā dullā cīsiņa dēļ
  • Zvejnieka cīsiņš
  • Kapteiņa Enriko cīsiņš
  • Karību jūras cīsiņi
  • Amerikāņu cīsiņš

Protams, arī mūzikas jomā tas iet:

  • Tev oranži cīsiņi (Dzelzs vilks)
  • Dibenā rautais cīsiņš (Dzelzs vilks)
  • Smagais apkaltais cīsiņš (Monro)
  • Ei tu skaistais cīsiņ (PnD)
  • Kam man skaistāku cīsiņu (Grafomāns)

Vai varbūt pat vesela dziesma:

"Jel dod man cīsiņ'
dod cīsiņ'
do vienu cīsiņ' man
mazu cīsiņ' man
mīļu cīsiņ' man"

Nu ja. Tas ir tik dumji, ka tas ir smieklīgi.

Atgriežoties pie nopietnākām lietām. Rudens ir skaists. Varbūt ne gluži Rīgā (jo te parkos ir suņu kakas, nevis lapas), bet ir skaists. Bet man neiet pie sirds, jo draugiem.lv ir pilns ar galerijām, kuros cilvēki bildējas parkos ar lapām (un suņu kakām). Bez maz vai:"Ja tu nebildējies lapās (un suņu kakās), tad tu rudenī neesi bijis ārā. Bet man tak nav jābildējas lapās (un suņu kakās), lai es būtu apskatījis lapas (nē, uz suņu kakām gan es neskatos).

Uz tādas rudenīgas nots turpinot, noslēgumā vēlējos pievienot vienu mierīgu meldiņu no pavisam ne mierīgas grupas. Patiesībā viens no pāris mierīgiem meldiņiem. 

Protams, ja gribas ko lustīgu un smieklīgu - ir tādi gabali kā "meitenīte Copy/paste", "vecmāmiņa", "Viens lauks divas vagas". Un vispār es kādreiz mūzikas sadaļā par viņiem uzrakstīšu.

Lai jums sasodīti jauka šī trešdiena (ir taču trešdiena, vai ne?)

Jūsu Styrnucis

P.S. Rudzi ir gatavi un klētīs

Laboja Styrnucis, labots 1x