Khrem.... Atkal redzu ziņu par To sunīti draugos.

Piedod, atvaino! Pieriebies! Jau sen! Populārākās galerijas>attēli un tur 10 lappas stabili ir suns, kuram nodarīts pāri! Jā, žēl paliek, nedrīkt tā izturēties pret suņuku, cilvēka labākais draugs(kā kura acīs). BET tas jau ir līdz pakausim un augstāk!!!!

kaitina!

Tātad, kaitina, jo tā naivā attieksme, ka atradīs saimnieku, sodīs, UN??? Kāds to suņuku ņems aprūpē, nē, viņu iemidzinās! Pat ja paņems, tad tas suns būs neuzticīgs, vienreiz aprāvās, pietiek! Tas ir tas dzīviens, kurš uzticēsies līdz galam, bet kad gals sasniegts, nav atpakaļ ceļa!

Un naivā attieksme arī, *seko sarkasms* tas, ka tas ir vienīgais nabadziņš, kuram jāpalīdz, vienīgā radība uz zemes virsas, kurai nodaīts pāri, kurai jāpalīdz. Gadījumā tikko nenogalināja sievieti vīrietis, kādā vietā uz zemes viras, tikai tpc ka viņš palaida rokas? JĀ, NOMIRA! Kamēr izlasīji šo nomira pat vairākas! Nomira nevainīgi cilvēki tikko no kāda terorakta, tikko nomira bērns no aida!

Jopcik, naivie cilvēki. Saprotu, ka nedrīkt tā izturēties pret nevienu! Bet tā nav vienīgā dzīvā radība uz pasaules virsmas, kurai vajag palīdzību!

 

 

Kaut nelielam pozitīvismam:

Es piedzimu ziemā, tagad paskaidrojiet, kā es rados, stārķi nelido, kāposti neaug...sniegavīri salipināja vai?..

Nopietni! Es šodien-ziemā dzimu! Salipināja mani, vai? :?

Laboja Shattred, labots 1x