Galvenajās lomās: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke  Janssen, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky, Holly  Valance, Katie Cassidy, Xander Berkeley, Olivier Rabourdin,  Gérard Watkins

Filmas režisors: Pirre Morel

Sižets: Braiens Milzs ir izbijis specdienesta darbinieks. Viņam ir 17 gadus veca meita Kima, kas dzīvo kopā ar māti un viņas jauno vīru. Kad meita ar draudzeni izdomā doties uz Parīzi, tēvs negribīgi, tomēr atļauj viņai braukt. Meitenes apmetas kādā dzīvoklī, un brīdī, kad Kima sazvanās ar tēvu, viņām uzbrūk albāņu banda, kas nodarbojas ar sieviešu tirdzniecību. Braiens nekavējoties dodas uz Parīzi, apņēmies par katru cenu atrast meitu. Liekot lietā specdienestā iegūtās iemaņas, viņš sameklē noziedzniekus, un viens pats uzsāk cīņu, lai izglābtu meitu un atriebtos viņas pāridarītājiem.

Manas domas par filmu: Man šīs filmas novērtējums ir ļoti labs, jo tur tiek viss attēlots gan meisterīgā cīnīšanās, gan  tieksme pēc tā, lai cilvēks saņem sodu. Filmā nav žēlsirdības. Patīk tas, ka filmā nav nekāda garā ievada, bet viss notiek uz reiz, viņas meita aizbrauc uz Franciju un tad viņas tēvs uzin, ka viņas meita ir nolaupīta, tad no tā brīža viss sākas. Iesaku noskatīties.

Novērtējumi:

Mans: 8,8/10

Traileris:

Laboja mad, labots 3x