Terra nova ir samērā jauns Sci-Fi un piedzīvojuma žanra seriāls. Zeme 2149 gadā ir pārapdzīvota, piesārņota, bez maskām elpot ir kaitīgi un Zeme lēnām iet bojā, tāpēc pāris simts izredzētajiem dod iespēju sākt visu no gala, radīt jaunu koloniju.

Pirmā sērija ieintiriģēja, arī kadrs, kurā pēkšņi tēvs dēlam pārnes mājā apelsīnu, "wow, where you get it?". Tas nu lika nedaudz aizdomāties par to, kā gan Zeme izskatīsies pēc vairāk kā 100 gadiem. 

Bet pēc tam? Dažas ainas liekas tādas neizdevušās, it kā starp tām trūktu liela daļa notikumu, kā piemēram sākumā, kad galvenais varonis ir pašā sargātākajā cietumā, bet jau nākamajā ir izmucis un vēl laužas iekšā citā vietā, kur notiek cilvēku kāpšana portālā, lai dotos uz Terranovu. Nonākot terranovā jau galvenajiem varoņiem (ģimenei) kāds tēmē virsū ar ieroci, labs jaunais sākums, vai ne? 

Visi nonākuši terranovā sāk cīnīties ar dinozauriem, sākas ģimenes drāmas un seriāls zaudē sākuma šarmu, bet joprojām turpinu skatīties..

Un kurš gan izdomā taisīt jaunu koloniju laikmetā, kad tavam ciemam var pārstaigāt pāri milzīgi dinozauri? Vispār pēdējās sērijās ir tā, ka lielu daļu notikumu centrā ir tieši jaunieši un viņu mīlestības..

Kopumā ir skatāms, bet ir daudz labāki seriāli, ko skatīties.

 

 

 

 

 

Laboja mad, labots 4x