Režisors: Joseph Weisberg

Galvenajās Lomās: Keri Russell, Matthew Rhys un Noan Emmerich

Seriāla apraksts: The Americans ir amerikāņu drāma, kas norisinās 80. gados. Lai gan Aukstā kara darbība ir tuvu beigām, abas puses - ASV un PSRS bruņojas aizvien vairāk. Augstu lomu Aukstā kara laikā ieņem abu pušu spiegi.

Elizabete un Filips Dženingi ir Padomju VDK (Valsts drošības komiteja jeb Комитет государственной безопасности) spiegi, kas maskējas par pavisam tipisku amerikāņu ģimeni. Viņi dzīvo Vašingtonas priekšpilsētā, abi strādā tūrisma aģentūrā un viņiem ir divi bērni - Peidža un Henrijs. Nevienam nav ne mazāko aizdomu par viņu patieso identitāti. Viss rit ideāli līdz mirklim, kad Filips sāk šaubīties par savu uzticību savai valstij un KGB, kā arī par viņu kaimiņu kļūst FIB aģents Stens, kuram sākotnēji rodas aizdomas par Dženingu pāri.

Manas domas: Par seriālu uzzināju group/28, noskatoties treileri, seriāls ātri vien iekaroja manas simpātijas. Manuprāt, pie sižeta, aktieriem un notikumu attīstības ir lieliski pastrādāts, šaubu nav, vērtēju ar 10 zvaigznēm. Ja esat Homeland fans, tad iesaku noskatīties arī šo seriālu, domāju patiks. Tieši 1. maijā noslēdzās pirmās sezonas filmēšana, 2. sezona skatītājus sasniegs tikai 2014. gada janvārī.

Treileris:

Aizliegts rakstu pārpublicēt citās vietnēs bez autora atļaujas!

Laboja mad, labots 3x