Veidotājs: Jon Bokenkamp

Lomās: James Spader, Charles Baker, Megan Boone.

Īss seriāla apraksts/sižets: The Blacklist ir amerikāņu drāma, kas pirmo reizi TV ekrānos nonāca NBC kanālā, 2013. gada 23. septembrī.

Reimonds Redingtos ir viens no FIB meklētākajiem noziedziniekiem, līdz viņš padodas. Redingtona rokās ir informācija par kādu teroristu, kuru FIB jau sen uzskatīja par mirušu un viņa ierašanos ASV, bet tālāk viņš ir gatavs runāt tikai ar Elizabeti Kīnu, kas ir tikko absolvējusi Jūras kājnieku korpusu Kuantiko, kā FIB profilu veidotāja.

Šis gan nav vienīgais FIB meklētais, pēdējos 20 gadus Redingtons ir izveidojis sarakstu ar noziedziniekiem un teroristiem par kuru eksistenci pat nenojauš FIB.

Manas domas: Seriāla iznākšanu gaidīju jau kopš maija, kad noskatījos treileri. Būšu visai vīlies ja Redingtons izrādīsies Kīnas tēvs. Šo seriālu varētu likt maisā, pie tiem, kas ir paradzēti amerikāņu pašapziņas celšanai. Valdība cīnās pret terorismu un gūst virsroku. Bet pašlaik par seriālu neko sliktu nevarētu teikt, visai aizraujoš un, manuprāt, viens no labākajiem 2013. gada seriāliem. 10 zvaigznes gan nelikšu, bet 8,5 pašlaik ir nopelnītas.

Treileris:

 

 

Laboja Persepolis, labots 4x