Veidotāji: Meredith Stiehm un Elwood Reid.

Lomās: Diane Kruger, Demian Bichir, Annabeth Gish un Thomas M. Wright.

Seriāla apraksts/sižets: The Bridge ir amerikāņu remeiks dāņu un zviedru veidotajam seriālam Bron/Broen. TV ekrānos seriāls nonāca FX Network kanālā, 2013. gada 10. julijā.

Uz ASV un Meksikas robežtilta tiek atrastas sievietes mirstīgās atliekas, nozieguma vietā ierodas detektīvi no ASV un Meksikas Sonja Krosa un Marko Ruiz. Lai gan sākotnēji izmeklēšanu uzņemas Sonja, tajā iesaistās arī Marko Ruiz. Ilgi nav jāgaida, lai saprastu, ka tas ir sērijveida slepkava, vienīgais, ko viņš vēlās, ir zināt, kāpēc vienas sievietes līķis ir svarīgāks par dučiem citu, jaunu meiteņu līķiem, kas tiek atrasti pie robežas. Izmeklēšanas laikā viņiem nākas saskarties ar korumpētajiem ASV un Meksikas policistiem, un vietējā narkokarteļa ietekmi.

Marko ir viens no labākajiem Čivavaz detektīviem. Viņš gan neatbilst stereotipiem par korumpētajiem Meksikas policistiem, bet tajā pat laikā viņš izpilda pavēles no augšas, lai pasargātu sevi un savu ģimeni.

Sonja cieš no Aspergera sindroma, kas viņai neļauj just apkārtējo emocijas, bet ļauj pamanīt to, ko citi var palaist garām, kā arī viņa spēj veltīt visu uzmanību tikai darbam.

Manas domas: Lai gan šis ir kārtējais amerikāņu remeiks, seriāls spēj pārsteigt un, manuprāt, ir viens no labākajiem savā žanrā. The Bridge ir iespēja sasniegt vai vismaz pietuvoties tai latiņai, ko ir uzstādījuši tādi seriāli, kā Breaking Bad, Sons of Anarchy un citi, bet tās ir tikai manas domas, tas ir jāvērtē katram atsevišķi. Pirmā sezona ir tiešām lieliska, tāpēc arī seriālam, pašlaik, dodu 8 no 10 zvaigznēm, ļaušu tam sevi tālāk pierādīt otrās sezonas laikā, kas iznāks 2014. gada vasarā.

Laboja mad, labots 3x