Galvenie aktieri: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Scott Adkins, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Nan Yu

Režisors: Simon West

Filmas garums103 minūtes

Filmas budžets: 100 miljoni ASV dolāru

Kopējie ienākumi: 289,1 miljoni ASV dolāru

Īss apraksts:

Misters Čērčs ir atkal sagatavojis neiznīcināmajiem nelielu darbiņu, kas sākumā šķiet vieglu peļņu nesošs, taču negaidītu pavērsienu rezultātā vienu no viņiem nežēlīgi noslepkavo sengu banda. Atriebības vadīti, neiznīcināmie nolemj sodīt teroristus, bet tas nebūs viegli, jo darbība norisināsies ienaidnieka teritorijā.

Dažas bildes:

1157730_Expendables_2.jpgexpendables2_JCVD_04_72dpi-610x406.jpgThe-Expendables-2-008.jpg

Expendables-2-trailer-3-008.jpgex12.jpgexpendables2_14-1344799039.jpg

Traileris:

IMDB vērtējums: 7,3/10

Mans vērtējums:

Šo filmu gaidīju jau ļoti sen un pēc iespējas ātrāk to gribēju noskatīties. Par to, ka tajā savākti visi labākie action žanra aktieri šaubu nav, tiešām ļoti interesanti vērot tos visus, darbojoties kopā. Vienā apskatā kāds no kritiķiem bija izteicies, ka šī filma sākās ar tādu ainu, ar kādām parasti visas action filmas beidzas, un tas bija tikai sākums! Atšķirībā no 1. daļas, šajā bija vairāk mūsdienīgu joku ar atsaucēm no interneta vai kāda no aktiera iepriekšējām filmām. Pati filma ''paskrēja'' ļoti ātri un, godīgi sakot, nemaz tāds ''spridzeklis'' kā to aprakstīja iepriekš tā nebija, bet, protams, ka spriedzes bija pietiekami, bet nekas negāja pāri katla malai, teiksim tā. Principā jau ''Neiznīcināmie 2'' ir leģendāra filma, jo es personīgi ļoti šaubos, ka kādam vēlreiz izdosies atkārtot kaut ko šādu. Noteikti visiem action žanra filmu cienītājiem šī būtu ''must-see'' filma.

Ja esi noskatījies šo filmu, padalies ar saviem iespaidiem komentāros smile_mini.gif

Laboja mad, labots 4x