Nosaukums: The Human Centipede/Cilvēks Simtkājis
  Žanrs: Šausmu filma
  Ilgums: 90 minūtes
  Iznākšanas datums: 2010. gada 28. Aprīlis
  Lomās: Dieter Laser, Akihiro Kitamura, Andreas Leupold,
  Ashley Williams, Ashlynn Yennie
  Režisors: Tom Six



Par Filmu:
Vasarā bija tāds besis uznācis, ka nolēmu parakņāties pa saitiem meklējot kaut ko
interesantu. Biju iegājis vienā filmu saitā kur bija iespēja noskatīties pāris filmas.
Nodomāju, kāpēc gan nenoskatīties tieši šo filmu un tā arī izdarīju. Ka nekā, filma
ir diezgan jauna ņemot vērā to, ka iznākusi šogad. Sākumā domāju ka tāds lētais sviests atkal ir uzņemts. Tomēr filmas laikā man tiešām palika nelabi vairākas reizes.
Es gan neuzskatu ka šī filma vairāk ir uz šausmu filmu, bet gan kautkāda slimīga žanra aizsācējs. Filma nelika vilties un mans vērtējums 8/10.

Filmas Saturs:
Divas draudzenes nodomā satikties un nedaudz paceļot. Vis notiek labi, līdz nakts vidū, braucot cauri mežam, mašīnai pārsprākst riepa. Meklējot palīdzību viņas atrod māju kur dzīvo dīvains vāciešu vīrs. Viņš itkā nolemj meitenēm palīdzēt ielaižot viņas iekšā. Toties pēc neilga laiciņa abas tiek iemidzinātas. Draudzenes pamostoties saprot ka ir piesietas un nākas uzklausīt Vācieša prezentāciju, par to, ko viņš vēlās ar viņām iesākt - Viņš vēlās izveidot no 3 cilvēkiem daudzkāji parādot viņām un vēlvienam ķīlniekam kurš tur arī ir ticis piesiets, savu uzskicēto plānu. Proti cilvēki tiek piestiprināti viens otram ar muti pie dibena.
Ķilnieki  tomēr tiek atkal iemidzināti un plāns arī izdodās. Tālākais jau jums pašiem ir jāredz. Filma nudien ir pretīga un cilvēkiem ar vājiem nerviem es neiesaku.

ScreenShots:





Traileris:

Laboja , labots 3x