Galvenie aktieri: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller

Režisors: Stephen Chbosky

Iznākšanas datums: 2012. gada 21. septembris

Budžets: 13 miljoni ASV dolāru

Kopējie ienākumi: 32,198,885 ASV dolāru

Īsumā par filmu:

Čārlijs ir introverts pusaudzis, kuram dzīve rit diezgan smagi. Viņam ir depresija un viņš pastāvīgi domā par savu mirušo tanti. Ir pienācis viņa pirmais gads vidusskolā, un vienīgais draugs, ko viņam izdodas atrast ir viņa angļu valodas skolotājs. Taču vēlāk Čārlijs iepazīstas ar 2 izlaiduma klases skolniekiem, kuri centīsies iepazīstināt viņu ar reālo pasauli. Pamazām Čārlijs iejūtas kompānijā, taču kaut kas vēljoprojām nav tā kā vajadzētu..


Dažas bildes:

92663_gal.jpgmovies_perks_of_being_a_wallflower_2.jpgPerks-of-Being-A-Wallflower-Logan-Lerman-Emma-Watson.jpgperks-wallflower-logan-lerman.jpgthe-perks-of-being-a-wallflower-party-scene.jpgthe-perks-of-being-a-wallflower-tunnel.jpg

Manas domas par filmu:

Pirmkārt jau, jocīgi, ka es izvēlējos noskatīties šī žanra filmu, jo es neciešu skatīties tādus gabalus, tāpēc ka man tie vienkārši nepatīk un nepiesaista. Taču biju redzējis dažādus šīs filmas fragmentus, kas mani tomēr ieinteresēja. Man īsti nav ar ko salīdzināt, bet, manuprāt, šī filma ir tieši vairāk domāta pusaudžiem nevis vecākiem skatītājiem. Grūti teikt kāpēc man patika, varbūt jau tāpēc, ka saskatīju vietām arī sevi un kaut kā tas ietekmēja zemapziņu, bet nu nezinu. Filmas laikā kaut kā sanāca arī just līdzi galvenajam varonim, parasti man tā nenotiek. Tā kā es ļoti ātri ''pierodu'' pie aktieriem, man atkal bija grūti redzēt aktierus tādās lomās, jo Hermione no Harija Potera man vienmēr paliks Hermione un Persijs Džeksons tāpat. Kopsummā filma man ļoti patika, ierindotu to TOP 5, kurā secība nav sakārtota/svarīga.

Treileris:

 

Laboja mad, labots 6x