Režisors:

Derek Cianfranc

Lomās:

Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Anthony Pizza u.c.


Īss sižeta apraksts:

 Motociklu triku meistars Lūks pievēršas banku aplaupīšanai, lai sagādātu sev, viņa mīļotajai un viņu bērnam naudu iztikai. Tomēr ambiciozs policists, ar korumpētiem draugiem stājas viņa ceļā. Rādīt spoileri

Bildes:

pines_2.jpg pines_9.jpg pines_1.jpg pines_15.jpg

Video ieskats:

Filmu video ieskatus, jeb t.s. treilerus, jau sen neskatos dēļ tā, ka tie satur pārāk daudz filmas notikumu, jeb spoileru, kas sabojā filmas skatīšanos.


 

Manas domas:


Īsi sakot- interesanta filma. Daudziem tā varētu likties garlaicīga, bet pats esmu sasniedzis tādu kino skatīšanās stadiju, ka, iespējams, spēju vērtētfilmu objektīvi. Šo filmu pat nedaudz varētu salīdzināt ar Inception, jo tajā ir vairāki stāsti. Gluži kā kārtainā kūkā, kas atsevišķi katru gabalu ēdot var nelikties tik garda, tad nogaršojot visus gabalus vienlaicīgi, tā liekas lieliska- gluži kā šī filma. Interesanti bija pavērot, kā kāds konkrēts notikums spēj izmainīt nākotni un liek aizdomāties arī par savu rīcību sekām. Laba aktierspēle arī padara filmu skatāmāku. Lai gan bieži vien Lūka rīcība liekas nepareiza, tomēr var saprast viņa motīvus. Manuprāt, filma nav piemērota jauniešiem, kuriem interesē sprādzieni un ātras mašīnas.

 

Mans vērtējums par filmu: 7.5/10

Laboja krabz, labots 8x