Tā kā helovīns jau te pat aiz stūra, tad šoreiz ieraksts, mazliet, ar visu svēto dienas piegaršu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 Sāksim no sākuma. Es skatos seriālu Glee. Tā darbība notiek vidusskolā un galvenais sižets ir ap muzikālo pulciņu (Glee club). Nezinātāji drošvien domā, ka tas pats vien "bubblegum crap", High School Musical vien ir. Taču tā vis gluži nav. Ja HSM visa skola savā starpā ir draudzīgi, darbojas kolektīvi un visu dara dziedot, tad Glee viss ir diezgan savādāk. Valda konkurence, attiecības dzimst un mirst. Vieniem vārdiem skatīties ir interesanti.

 

 Lai nu kā, šonedēļ iznāca jaunā, Helovīna Glee sērija "The Rocky Horror Glee Show".  Kur viņi centās uzvest Helovīna mūziklu ar šādu nosauku. Vai viņiem tas izdevās, skatities paši. Pēc sērijas noskatīšanās, viena no iekļautajām dziesmām man ieķērās prātā un tā nu nolēmu noskatīties šī mūzikla orģinālversiju.

 

 

The Rocky Horror Picture Show (1975. gads)

IMDB Vērtējums: 7, 1/10

Filmas garums: 96 minūtes

Stāsts ir par jaunlaulātu pāri, Dženetu un Bredu, kas dodas ceļojumā, bet ceļā mašīnai pārplīst riepa, tā nu abi ir spiesti meklēt telefonu, lai var izsaukt palīdzību. Tā nu viņi uziet kādu senatnīgu pili, kurā viņus sagaida dažādi pārsteigumi...

 

Filmu skatoties atklāti sakot es jutos...hmm...ne gluži neērti, bet kaut kā, ne savā ādā. Ar katru noskatīto minūti filma man likās dīvaināka un dīvaināka. Tā arī nesaprotu, aptika vai nepatika, taču kaut kas man tomēr tajā piesaistīja. Interesanti bija uzzināt, ka Dr. Frank-N-Furter lomu tēlo neviens cits, kā Tim Curry, kas filmā Scary Movie 2 arī atveido līdzīgu lomu. Es pat teiktu ļoti līdzīgu. No šīs filmas, Scary Movie 2 arī ir ņēmuši daudziem pazīstamo tēlu - Pils pārzini - čali ar mazo rociņu. Atceroties viņu uzreiz man prātā nāk aina kur pie ēdiengalda viņš sabojā desertu sakot "Mans bacilis...". Skatīt var TE.

 Lai nu kā interesanta filma, bet domāju, ka ne kuram katram ies pie sirds. Riskējat paši.

 

Orginal "Time Warp"

 

 

Glee - "Time Warp"

 

 

Tas nu tā. Varbūt dažiem šis šķitīs bezjēdzīgs ieraksts, taču man liekas interesanti, kā amerikāņu mūziklu, kas iznāca pirms 35 gadiem, tik svaigi spēj atainot mūsidenu jaunatne.

Laboja Anderhils, labots 5x