Spēles nosaukums: Titan Quest

Žanrs: Action RPG (hack and slash)

Izdevējs: THQ

Platforma: Windows

Izdošanas gads: 2006

 

Prasības:

1.8 GHz. Processor,

512 MB RAM,

5 GB free HD space,

NVIDIA GeForce 3/ATI Radeon 8500 or higher.

 

Apraksts:

Tu spēles gaitas sāc Senajā Grieķijā. Senie dievi ir pārstājuši rūpēties par cilvēkiem un nu viņiem jātiek galā pašiem. Visu pasauli ir pārnēmuši kentauri, hārpijas, hidras, un daudzi citi grieķu mitoloģijas tēli. Tavs uzdevums ir atgriezt mieru pasaulē iznīcinot šī haosa radītāju - Typhon. Spēles gaitā Tu pildīsi dažādus uzdevumus - iztīrīsi kādu alu no mošķiem, meklēsi kādu īpašu priekšmetu U.C. Briesmoņu armijām Tu lauzīsies cauri ar dažādiem cirvjiem, zobeniem un spēcīgām maģijām. Tu arī viesosies tādās pilsētās kā Sparta un Delfi, kā arī vēlāk nonāksi Senajā Ēģiptē un Āzijā.

Ir arī pieejams papildinājums Titan Quest: Immortal Throne. Spēli arī var spēlēt daudzspēlētāju režīmā no 2 līdz 6 spēlētājiem. Spēli noteikti padarīs jautrāku tajā iekļautais pasaules un modu editors.

Ieroču un bruņu klāsts ir milzīgs kaut arī tās izkatas gaužām līdzīgi. Par briesmoņu daudzumu un to AI nevarētu sūdzēties. Grafika ir engine diezgan labi izstrādāti. Lai gan tiek izmantoti senās grieķijas mitoloģijas tēli, stāsts nav diez ko saistošs. Diablo II līdzīgais gameplay ir diezgan lēns salīdzinot ar citām hack and slash spēlēm. Katrā gadijumā Diablo II cienītājiem šī spēle noteikti patiks.

Plusi: Liels priekšmetu un briesmoņu skaits, lielisks gameplay, laba spēles vide.

Mīnusi: Galaicīgs stāsts, lēns gameplay. 

IGN vērtējums: 7.8

Gamespot vērtējums: 7.6

Mans vērtējums: 7

 

Screenshots:

Traileris:

Gameplay:

Laboja Nilsonz, labots 4x