Torchwood ir britu seriāls, par slepenu organizāciju, kura apkaro visu, kas saistīts ar citplanētiešiem, to tehnoloģijām, katru dienu zemei draud arvien jauni un bīstamāki draudi - masu genocīds, bērnu laupīšanas, utt...

Torchwood novērš šos draudus un kā atlīdzību neprasa neko. Torchwood pamatideja radās seriālā Doctor Who, un no tā viss izauga samērā lielā neatkarīgā projektā.

Seriālā ir apskatīti tādi jautājumi, kā: kas notiek pēc nāves, kas ir pareizs, kā arī tiek skatītājam tiek pasniegti alternatīvu attiecību un mīlestības modeļi.

Galvenais varonis Kapteinis Jack Harkness, ir unikāls ar savu spēju atdzīvoties pēc miršanas un ar savu neatkārtojamo šarmu un noslēpumainību, kā arī viņa savāktā komanda ir pilna ar ambīcijām un labām idejām, it sevišķi kritiskās situācijās.

Mans viedoklis:

1, 2 sezona šķita diezgan garlaicīgas un pliekanas, bet bija savi plot twisti. Sākot no 3 sezonas sākās jautrākās sērijas kuras bija tik labas, ka aizmirsu par tēju un maizītēm un nosēdēju 4 stundas skatoties visu sezonu. 

Mans reitings: 7/10

Traileris:


Laboja mad, labots 3x