Twitter līdzdibinātāji šonedēļ paziņoja, ka viņi veidos un sponsorēs jaunu programmu ar nosaukumu Lift. Viņi to raksturo kā intersantu, jaunu aplikāciju, kas cilvēkam ar pozitīvu pamudinājumu ļaus izpausties. “Mums patīk šī programmu dēļ tā, ko tā dara, un tapēc, ka esam to izmēģinājuši, un tā strādā”. Labi, bet kas vispār ir Lift? Un kas to padara tik nepārspējamu, ka katrs tehnoloģiju blogs par to raksta, par spīti tam, ka programma ir “Alpha testing” stadijā un nav pieejama vairāk vai mazāk kā nevienam.

ReadWriteWeb, tehnoloģiju blogs, piedāvā īsu kopsavilkumu. “Pāris vārdos tas ir kā Twitter. Tas izklausās kā Twitter, tā vienkāršības dēļ, un no tā ko esmu redzējis, tas arī izskatās pēc Twittera, bet ar daudz lielāku struktūru. Tas ko šodien pazīstam kā Lift pirms pāris nedēļām sauca par Mibbles, un tika aprakstīts kā viegls uzskaites un atbalsta rīks”. Programmas izstrādātāji ir Džons Krosbijs un Tonijs Stablebeins.

Blogā ar nosaukumu “Uplifting News About an Obvious Partnership” Stablebeins raksta, ka viņam un Krosbijam nav programmas prototips, bet ceļš līdz durvju atvēršanai publikai nav tāls.

TechCrunch, vēl viens tehnoloģiju blogs, parakņājās Lift mājsalapā un atrada norādi par programmas nākotni. Paslēpts ir šis paziņojums: “Lift. Sasniedz jebko (pieņemot, ka mēs pabeigsim veidot šo programmu”.

 


 

Avots: cnn.com

Laboja , labots 2x