Kvesta ilgums: Garš

 

Kvesta sarežģītība: Vidēji grūta

 

Prasības: Biohazard, 25 Ranged, jābūt spējīgam pieveikt trīs lvl 91 dēmonus (iespējams safe spot) un lvl 89 zirnekli bez safe spot, augsta līmeņa Agility un Thieving ļoti ieteicams, ar abiem 45. līmenī vēl nāksies pasvīst

 

Atalgojums: 5 Quest points, 3000 Agility exp, 3000 Attack exp, Iban's staff un spēja lietot Iban Blast kaujas burvestību, 15 Death runes, 30 Fire runes, Klank's gauntlets un iespēja izmantot Underground Pass, lai nonāktu elfu zemēs rietumos

 

Nepieciešamie priekšmeti: Bow, Arrows (nav svarīgi, kādas kvalitātes tie ir, labāk ņem ko sliktu, jo pēc izmantošanas varēsi nomest, ietaupot Inventory space), Spade, 2 Ropes, teleportācijas runes/Teletab (vislabāk uz Ardougne), daudz ēdiena (Lobsters vai kas labāks, Saradomin brews būtu vislabākā izvēle) un apbruņojums, lai nogalinātu minētos trīs dēmonus un trīs lvl 62 Paladins. Ievēro, ka, jo mazāks būs tavs svars, jo mazāka iespēja nepārvarēt šķēršļus un sānemt daudz damage

Ieteicams paņemt arī 1-2 Spirit terrorbird pouches un ~30 Tireless Run scrolls vai Bull ant un Unburden scrolls, iekšā izvēlētajā Familiar salādē ēdienu/smagākos priekšmetus

Ņem visu tā, lai vēl paliktu apmēram četras brīvas Inventory vietas

 

Kvests:

King Lathas

1. Runā ar King Lathas, kurš atrodas East Ardougne pils otrajā stāvā. Viņš tev pavēstīs, ka aizsūtījis ekspedīciju pazemes ejās uz rietumiem, lai atrastu Well of Voyage - senu portālu uz rietumu zemēm, kur slēpjas viņa ļaunais brālis, West Ardougne valdnieks, Tyras. Sūtītie vīri atgriezušies ar ziņu, ka ejas zem kalniem apsēduši vājprātīgi kultisti, kuri par savu vadoni iecēluši vīru vārdā Iban, kurš apgalvo, ka esot paša dieva Zamorak dēls. Tavs uzdevums būs izsvēpēt Iban ārā no viņa mītnes, lai King Lathas sūtīti burvji var atjaunot Well of Voyage un pavērt karaspēkam ceļu uz rietumiem.

KoftikUnderground Pass awaits...

2. Tev būs jāsameklē ceļvedis Koftik, kurš tevi gaida pie Underground Pass ieejas. Ieej West Ardougne teritorijā un dodies uz rietumiem tik ilgi, kamēr ieraugi Koftik un šausminošu alas muti. Aprunājies ar Koftik un tad dodies iekšā alā.

3. Paejies gabaliņu uz priekšu un ceļš sazarosies trijos - zaļganā, burbuļojošā purvā un šauros tuneļos tam gar abām malām. Izvēlies vienu no tuneļiem un 'Climb-over Rockslide' (tev var arī neiznākt pārrāpties pāri, tad tu saņemsi nelielu damage), kamēr nonāc pie tilta, kur jau gaida Koftik. Ja mēģināsi šķērsot purvu, pastāv ļoti liela iespēja, ka tevi paraus apakšā, izdarīs 10+ stipru sitienu un nogādās nez kādā akmeņiem aizgruvušā alā, no kuras var izkļūt vienīgi uzmanīgi lavierējot cauri akmeņiem (ceļu, ja ieskatās, var redzēt tavā mini kartē, tas izskatās kā tumši brūna līnija) un izpildot jau minēto 'Climb-over Rockslide', kur akmeņi aizšķērso ceļu, kamēr nonāc atpakaļ purva sākumā.

Karte (lielākam izmēram uzklikšķini)

4. Jums jātiek pāri upei. Tilts gan ir, bet tas ir pacelts un atrodas otrā krastā. Runā ar Koftik, viņš tev, ja vēlēsies, iedos ceļotāja Randas piezīmes, kuram jau iepriekš gadījies doties cauri šīm pazemes ejām. Piezīmēs teikts, ka viņš sācis dzirdēt balsis ar viņu runājam. Tā notiks arī ar tevi, jo dziļāk dosies iekšā Underground Pass, jo balsis kļūs uzstājīgākas, no sākuma piesolot tev bezgalīgus labumus, bet beigās jau draudot. Koftik tev iedos Damp cloth. Use Damp cloth uz savām bultām, lai iegūtu Fire arrrow. Use Fire arrow uz turpat blakus esošo ugunskuru, lai to aizdedzinātu. Izvēlies bultas 'Wield' iespēju. Tad ieej atzarojumā ziemeļos no tevis.

Tilts

Nostājies vistuvāk upei un vistālāk uz ziemeļiem, cik vien vari. Uzspied uz virves, kas notur tiltu, ja bulta trāpīs, tilts nokritīs un tu automa'tiski pāriesi tam pāri, ja nē - uztaisi vēl vienu bultu.

 

5. Kad esi tiltam pāri, ieskrien mazajā telpā ziemeļos no tevis un paņem tur gulošo Plank. Apsver ideju nomest izmantot loku un bultas, kas aizņem Inventory vietu. Tālaķ dodies uz dienvidiem, skrien garām zaļai istabai, dodies pa brūno eju uz priekšu, kamēr nonāc pie aizas. Pa labi atrodas Rope swing, bet to tu vari izmantot tikai no pretējās puses. Nostājies pie bezdibeņa kreisās puses. Ievēro, ka tam katrā malā atrodas veidojums Old spike. Use savu Rope uz Old spike, kas atrodas tava aizas malā un ar virvi tu pāriesi pāri.

Bez dibena?

Rope procesa laikā pazudīs.

6. Turpini ceļu taisni uz priekšu, kamēr nonāc pie vēl viena Rockslide. Pārkāp tam pāri. Pārkāp pāri arī nākošajam. Nonāksi jau pie diezgan savā Koftik un milzīga "režģa" grīdā.

The grid

Katrs laukums, ko redzi, var būt apslēptas lamatas. Lai tiktu otrā pusē, ir tikai viens ceļš un katram spēlētājam tas ir atšķirīgs (man gan vienmēr iznācis tikt pāri, uzkāpjot uz otrā kvadrāra no kreisās puses un ejot taisni pāri, nekur negriežoties). Mēģini izdibināt savu ceļu šādi: vispirms uzkāp uz kāda kvadrāta pirmajā rindā, ja neiekritīsi alā, lūko uziet uz nākamā tiasni priekšā vai pa diagonāli. Ja tomēr iekritīsi lamatās, saņemsi 10+ damage un tev nāksies vien rāpties ārā un sākt no sākuma iešanu pa režģi.

7. Kad beidzot esi ticis otrā pusē, parausti kloķi un dzelzs nožogojums pacelsies, izlaižot tevi cauri. Paej strēķīti uz priekšu, nonāksi telpā ar zombijiem un krāsni. Iegaumē, kur krāsns atrodas. Ej tālāk, bet pirms alas sašaurinājuma asptājies. Tālāk seko negantas ierīces, kas tevi var ātri vien iznīcināt, ja nebūsi vērīgs. Ievēro savādos plankumus uz sienas tev pa labi. Pārbaudi, ar labo peles taustiņu uzklikšķinot uz tiem.

Odd fucking markings

Odd markings patiesībā ir sienā paslēpti asmeņi, kas tevi savainos, tiklīdz iesi tiem garām. Tu vari:

  1. Lietot 'Search' iespēju un mēģināt lamatas neitralizēt, lieko lietā savu Thieving prasmi
  2. Pilnā ātrumā skriet tām garām, cerot uz veiksmi

Gadās, ka mehānismi nenoreaģē, skrienot garām. Gadās arī, ka Thieving tevi pieviļ un tu ne vien saņem sitienu, bet arī neesi ticis uz priekšu. Tā kā izvēle ir tavās rokās. Atceries, ka, neveiksmīgi cenšoties likvidēt lamatas, tu gala beigās būsi zaudējis vairāk Hitpoints, neka'tad, kad būtu veinkārši skrējis garām. Pēc manām domām, cilvēkiem ar zemāku Thieving līmeni par 40 izdevīgāk ir skriet, nekā muļļāties ar mūķēšanu.

Iegaumē, ka pirmās divas Odd markings lamatas ir labajā pusē, bet pārējās kreisajā, tāpēc skaties uzmanīgi, kur ej, vai nav tā, ka neesi pamanījis slēptās briesmas.

8. Kad esi veiksmīgi (vai neveiksmīgi, ko var zināt) ticis garām sīm šķerslim, tu nonāksi pie akas, kurai apkārt mētājas ģindeņi, un Zamoraka altāra. Ja tev ļoti steidzami nepieciešams atjaunot savus Hitpoints, tad ieslēdz Rapid Heal Prayer un, kad Prayer punkti grasās izbeigties, nolūdzies pie altāra. Blakus akai atrodas Journal. Pacel to un izlasi. Uzzināsi, ka Randas ar savu ekspedīciju atkļuvis līdz pat šejienei un paslēpis četras Orbs of light. Šīs pašas Orbs, diemžēl, tev traucē turpināt ceļu, jo jānokāpj lejā akā, taču Saradomina svētā maģija to neļauj un nodara tev sāpes, ja mēģini.

9. Paskaties uz ziemeļu eju. Uz grīdas varēsi samanīt nākamās velnišķīgās lamatas. Ja uzkāpsi uz plakanā akmens to centrā, akmenim apkārt esošie stalagmīti kā zobi ieurbsies tavā miesā. Taču šī ir samērā viegli pārvarama problēma. Use savu Plank uz Flat rock, un tu viegli pāriesi pāri uz dēļa, neidarbinot spiediena mehānismu.

Flat rock & Plank

Tā tik turpini līdz tuneļa galam, līdz ieraugi Orb of light. Pacel to.

10. Tagad darbojies pretēji pulksteņrādītāja virzienam (par atskaites punktu ņemot ziemeļu eju).

11. Nākamajā tunelī nav lamatu, tikai Blessed spiders un divi Ogres tuneļa galā. Paskrien visiem briesmoņiem garām, pacel Orb un lasies ārā.

12. Trešajā ejā atkal ir Flat rock lamatas, bet tu jau zini, kas darāms - apej tās visas un paņem Orb.

13. Beidzot kārta pienākusi caturtajai ejai. Ej droši uz priekšu, nekādu viltību vēl nav. Kad ieraugi Orb, nepacel to.

Orb of Light

Ar labo klikšķi pārbaudi - redzēsi, ka Orb stāv uz Flat rock. 'Search' Flat rock un tev tiks piedāvāta iespēja padarīt slazdu nekaitīgu. Mēģini. Ja neizdosies, tev iesitīs ķēdēs pakārts baļķis un aizsviedīs labu gabalu tālāk, taču tas pats notiktu, ja vienkārši mēģinātu paņemt Orb. Mēģini, kamēr tu beidzot esi veiksmīgs, tad Orb pati ielēks tavā Inventory.

14. Atgriezies pie 7. punktā norādītās krāsns (Odd markings darbosies arī atpakaļ ejot). Samet visas četras Orbs of light liesmās, tad tās tiks iznīcinātas un tu spēsi norāpties lejā pa aku.

Christians to the lions!

15. Nokāp lejā akas dibenā. Ja ir vajadzība, papildini savus pārtikas krājumus no kastēm turpat blakus - pārmeklējot tu iegūsi divus Salmons un divus Meat pies. Ej uz priekšu, kamēr nonāc telpā ar krātiņiem, kuros mīt vergi. Pick-lock durvis pirmajam būrim pa kreisi un ieej iekšā,

Slaves shall serve

16. Use savu Spade uz Mud, kas atrodas kameras galā, un tu izraksies tālākajā telpā. Ej tālāk, nonāksi pie šauras apmales. Šķērso to.

17. Ieraudzīsi savā priekšā paveramies baismīgu skatu...

Vai ir baismīgi?

Šauri akmens tiltiņi vedīs pāri nāvējošiem asumiem. Ej tik tālu uz austrumiem, cik spēj. Ja nokrīti, kāp atkal augšā, nepadodies un ej tikai.

Ja nu tev akurāt ir 50 Thieving, vari iet vieglāku ceļu - neiet pāri tiltiem, bet gan paieties strēķīti uz dienvidiem, kur ir aizslēgtas durvis. Pick-lock tās un dodies taisni uz priekšu, izvairoties no burbuļojošajām vietām. Galā būs vēl vienas, atkal pick-lock tās un tu esi pilnīgi izvairījies no asumiem. Taču, ja tev neizdosies izvairīties no purva, tu tapsi izskalots ārā no Underground Pass, pie pašas ieejas nonāksi. Ja tā notiek, tas būtu labs brīdis, lai atjaunotu ēdiena krājumus, kurus zaudēji, ejot pārii režģim.

18. Lai kuru ceļu tu arī neizvēlētos, kad esi pievārējis šo šķērsli, ej uz dienvidiem. Tur ieraudzīsi cauruli sienā, izspraucies pa to uz nākamo alas nodalījumu.

Obstacle pipe

19. Redzēsi krātiņu ar vienradzi tajā. Pārmeklē būri un iegūsi Piece of railing. Seko ejai dienvidos, nonāksi pie liela klintsbluķa. Use Piece of railing uz tā, un akmens novelsies pa krauju lejā, taisni virsū nabaga dzīvniekam.

I heard something break...

20. Pārmeklē sašķaidīto būri, un dabūsi Unicorn's horn. Tad pamet telpu, lietojot ziemeļu izeju. Ej uz priekšu, garām zombijiem, kamēr nonāc pie trim lvl 62 Paladins.

Paladins

Šie svētie karotāji atrodas šeit līdzīga iemesla pēc kā tu. Sir Jerro iedos tev papildus ēdienu, ja parunāsi ar viņu.

21. Tagad nokauj viņus visus bez želastības!

Nokauj viņus kā cūkas!

Katrs no viņiem pēc nāves atstās savas krāsas nozīmīti (Paladin's badge). Savāc visas trīs un turpini ceļu uz rietumiem, izmantojot Plank, lai tiktu pāri Flat rock slazdam vienā vietā. Nonāksi pie akas, uz kuras būs vēstīts:

Eternal flame of hatred

22. Iemet Unicorn's horn un visus trīs žetonus akā (šo aku pēc kvesta varēsi izmantot, lai atjaunotu Iban's staff charges), tad varēsi iziet cauri durvīm rietumos un turpināt savu uzdevumu.

Sinister door

23. Kad būsi izgājis cauri durvīm, nonāksi neizmērojami lielā telpā ar melnu tukšumu tās vidū, pār kuru būs izveidoti šauri akmens tiltiņi. Gar austrumu sienu dodies visu laiku dienvidu virzienā, līdz nonāc pie dienvidu sienas, kuras vidū atrodas kāpnes uz alas pirmo zemāko stāvu. Ceļā sastapsi Koftik, viņš jau būs pilnīgi traks.

Karte, sarkanās svītriņas nozīmē Agility šķērsli (lielākam izmēram uzklikšķini)

24. Netālu no šīm kāpnēm, mazliet uz rietumiem atrodas dažas ēkas, kuras apdzīvo vietējie rūķi, parunājies ar viņiem. Rūķis Niloof iedos tev ēdienu. Aprunājies ar viņu vēlreiz, un rūķis tev pastāstīs par raganu vārdā Kardia, kas mīt augšstāvā un vienīgā zina Ibana dzīvības un nāves noslēpumu.

Tā runāja Niloof

Piedzērušais rūķis Kamen tevi var apgādāt ar neierobežotu ēdiena daudzumu, ja tu

  1. Piekrīti ar viņu sadzert - tev atņemsies nedaudz Hitpoints un samazināsies Agility līmenis (bet tas ir svarīgs, ja vēlies pārvietoties pa augšstāva tiltiņiem)
  2. Par nelielu summu atpērc ēdienu no viņa

25. Kad nu esi visu uzzinājis no Niloof, pa kāpnēm uzkāp alas augšējā līmenī, kur jau biji. Ej uz austrumiem, tad uz ziemeļiem (sanāk pretēji tam, kā nāci), kamēr ieraugi pirmo tiltu, kas ved pāri aizais melnumam. Ej taisni, pārvari pirmo pussabrukušo tilta fragmentu, tad, nonācis uz akmens kolonnas, griezies uz ziemeļiem, kur stāv māja.

*Piezīme* - Pilnīgi iespējams, ka, ejot pāri šaurai tilta vietai vai lecot pāri spraugai, nokritīsi. Tev atņemsies ~20 Hitpoints un nonāksi alas zemākajā stāvā, kur dzīvo rūķi. Vienkārši ej uz dienvidiem, kamēr ieraugi viņu būdas, tad uzkāp pa kāpnēm uz augšējo alas stāvu un mēģini vēlreiz šķersot tiltus.

26. Ēkā dzīvo jau pieminētā ragana Kardia. Nemēģini atvērt durvis, citādi Kardia tev atņems 20 Hitpoints! Tā vietā 'Search Window', un sapratīsi, ka raganai pazudis kaķīts.

Kur mons kočs?

No burves mājas ej uz ziemeļiem, nostājies uz platformas, kur jau biji. Pārlec pāri spraugai rietumos, nostājies uz platformas un seko ceļam pārejot pāri divām citām platformām. Kad nonāksi pie trešās, tev jau vajadzētu redzēt kaķi - dzeltenu punktu savā mini kartē. Pacel dzīvnieciņu un atgriezies pie Kardias mājas.

Kočs

27. Use kaķi uz celtnes durvīm, un Kardia iznāks to savākt, tu pats automātiski paslēpsies aiz stūra. Kopš šī brīža tu vienmēr varēsi mierīgi ieiet raganas mītnē, jo viņa ņemsies ar kaķi un tevi neivēros. Pārmeklē lādi pie durvīm, tajā atradīsi Stat restore potion, Super attack potion, grāmatu par Ibanu un Doll of Iban.

Ja tu lasītu grāmatu, uzzinātu, ka Iban kādreiz bija meistarīgs karotājs un viens no Black knights, taču tikai cilvēks. Viņam bijušas lielas ambīcijas un tieksme pēc varas, taču White knights kādu dienu viņam uzbrukuši ar pārspēku un Iban mira. Tomēr viņš nezināja, ka nāve ir tikai sākums, jo ragana Kardia izrāva šo vīru no nāves valstības, lai dzīvē viņš valdītu pār nemirušajiem. Tika izmantoti četri elementi - Iban's shadow, Iban's flesh, Iban's blood un Iban's spirit. Atgriezies, Iban pārveidoja savus sekotājus par Souless - radījumiem bez dvēseles, kas klausa vienīgi viņa gribai.

*Piezīme* - Ja tev gadās nomirt un pzaudēt Doll of iban, nebēdā, bet parunā ar rūķi Niloof, viņš atdos tev lelli kopā ar visiem labumiem, kurus vēlāk kvesta gaitā būsi tajā sabāzis.

 

Dēmoni...

28. No raganas mājas dodies uz ziemeļiem, pārlec pāri spraugai, tad ej uz dienvidiem, pārvari vēl vienu nedrošu tilta gabalu un nonāksi pie pirmā dēmona - Holthion. Nogalini viņu vai nu izmantojot Melee, vai arī ar Range vai Magic, stāvot uz šaurā tiltiņa, jo, ja tu nestāvi viņa platformas, viņš nespēj tev kaitēt. Pēc sakāves viņš atstās Amulet of holthion, tev vajag vēl divus līdzīgus amuletus no Doomion un Othainian. Kad esi nogalinājis arī atlikušos divus dēmonus, atgriezies uz Doomion platformas un ej uz ziemeļiem. Tur būs lāde, ja to atvērsi, visi amuleti pazudīs un tu saņemsi Iban's shadow. Use to uz savu Iban's doll.

29. Atgriezies pie rūķiem un aprunājies ar Klank. Rūķis tev atdos Klank's gauntlets un Tinderbox, paturi šos priekšmetus. Paņem Bucket no lielākās ēkas un ieej mazākajā. Use Bucket uz tur stāvošo Barrel, tad spainis tiks piepildīts ar Dwarf brew. AR šo visu dodies uz telpas dienvidaustrumu stūri, kur atrodas Iban zārks. Pārlej to ar Dwarf brew un piešķil uguni.

Deg...

Pāri paliks vienīgi Iban's ashes. Ierīvē tos lellē tāpat, kā darīji ar Iban's shadow.

30. No apbedījuma vietas dodies tieši uz ziemeļiem, garām visiem Souless, kamēr ieraugi šauru tuneli ar Blessed spiders. Ej tanī iekšā, tur būs milzīgs zirneklis Kalrag. Nosit to un automātiski iesmērēsi Iban's blood lellē.

Zirnekļa nosišana nesot nelaimi...

31. Pārliecinies, ka tev ir uzvilkti Klank's gauntlets un no zirnekļu istabas ej uz milzīgās alas ziemeļrietumu stūri. Tur ir vēl vienas kāpnes, kuras vari izmantot, lai nonāktu augšstāvā. Tur ieraudzīsi vairākus būrus ar Half-souless.

Half-Souless

Pārmeklē katru no tiem, kamēr atrodi Iban's dove. Ja rakņāsies pa būriem bez Klank's gauntlets, radījumi tev kodīs. Use Iban's dove uz Doll of iban.

32. Ja esi visas četras lietas savienojis lellē, tev vajadzētu gatavoties izpildīt savu uzdevumu - izbeigt Iban valdīšanu pār Underground Pass. Seko kartei, un pārlēkā tuvumā Iban mītnei. Nogalini Disciple of Iban un uzvelc Zamorak robes, ko viņš nometīs.

Disciple of Iban

33. Pārliecinies, ka tev ir trīs brīvas Inventory vietas citādi nedabūsi visas balvas - Iban's staff un runes - un ka mugurā tikai Zamorak robe top un Zamorak robe bottom, tad ieej templī.

Aibana templis

Iban sēdēs savā tronī un raidīs uz tevi burvestības, kas šausies no grīdas kā vareni taustekļi, neviens Prayer no tām nepasargās. Tavs uzdevums ir iemest Doll of iban akā (Use Doll of iban->Well), tad Iban tiks iznīcināts un templis sāks drupt.

Great Iban himself

Ja burvestība tev trāpīs, tu tiksi ievainots un atsviests malā. Koncentrējies, skrien, ceri uz veiksmi un tev izdosies lelli iznīcināt akas dziļumos.

34. Tu tiksi nogādāts alā, kurā satiksi Koftik. Viņš atkal būs pie pilna prāta un izvedīs tevi ārā no Underground Pass. Dodies pie King Lathas, lai pabeigtu kvestu un saņemtu pilno apbalvojumu.

Vareni! Underground Pass kvests iziets! Tu tomēr to paveici!

Pēc kvesta aka, kurā iemeti Iban lelli, tiks pāveidota par Well of Voyage - portālu uz elfu zemēm rietumos.

Well of Voyage

Iban's staff tiek izmantots, lai izsauktu vareno Iban Blast burvestību. Tas spēj to izdarīt 120 reižu, pēc tam nāksies atjaunot charges pie kvesta laikā norādītās akas.

 

Priekšmets Nepieciešamais līmenis  
Attack bonusi
  Defence bonusi
  Citi
[Image: Stab] [Image: Slash] [Image: Crush] [Image: Magic] [Image: Range]   [Image: Stab] [Image: Slash] [Image: Crush] [Image: Magic] [Image: Range] [Image: Summoning]   [Image: Strength] [Image: Prayer]
 

[image]

Iban's staff

 Nav +10
-1
+40
+10
+0
  +2
+3
+1
+10
+0
+0
  +50
+0

 

Spell Nepieciešamais līmenis
Nepieciešamie priekšmeti
Maximum damage Pamata exp
[image]
Iban blast (m)
50 [Image: Magic] [image]
Death rune
x1 [image]
Fire rune
x5 [image] Iban's
Staff
25 30

Dark mage

Ja tu pazaudē Iban's staff, vari to atgūt salauztā formā, nogalinot Disciples of Iban. Lai Staff salabotu, aiznes to pie Dark mage, kurš dzīvo West Ardougne, blakus ceļam, kas ved uz Underground Pass. Tas gan maksās 200'000 gp, tādēļ labāk gan nepazaudē.

 

Vēl viena kvesta balva, par kuru varbūt uzreiz neiedomājies, ir Klank's gauntlets ar visai iespaidīgiem bonusiem. Ja tu tos pazaudē, vari nopirkt atpakaļ par 5000 gp no Klank, kurš vēl aizvien atrodas Underground Pass.

Priekšmets Nepieciešamais līmenis  
Attack bonusi
  Defence bonusi
  Citi
[Image: Stab] [Image: Slash] [Image: Crush] [Image: Magic] [Image: Range]   [Image: Stab] [Image: Slash] [Image: Crush] [Image: Magic] [Image: Range] [Image: Summoning]   [Image: Strength] [Image: Prayer]
 
[image]

Klank's gauntlets

Nav
+2
+2 +2 +0 +0   +8
+9
+7
+0 +0 +5
  +2 +0