Nolikšu savu piena glāzi uz galda un sākšu savu sakāmo rakstīt neko nesakot.Lūdzu,neizlej.

Sveiki,te atkal TheBallowner.Ja esi uzgājis šo blogu,es esmu uzlauzis tavu kalkulatoru un nozadzis visu info.Tieši tik ātri strādā Apple iSIS.Ja tev liekas,ka tā nav taisnība,tad tev arī neliksies,ka reaktīvā dzinēja degviela var izkausēt metāla sijas. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Strauji tuvojas vasaras karstā dvaša ar visiem pi*arasiem,kuriem ir pārāk ekstremāli lieli izgriezumi t-kreklos.Tev nav ceturtdaļa no krekla,vecīt.Nogalini sevi.

Sāksies laiks,kad tie Vecrīgas tūristu-riteņu-vadātāji centīsies braukt ātri,manevrēt caur pūli un beigās meklēt bremzi,lai apstātos.Lielākā bremze uz tā verķa ir braucējs.

Es gribu vien teikt,ka man patīk vasara.Naktis paliek garākas,dienas paliek kā naktis,jo tu dzēri tajā iepriekšējā naktī un sarunas paliek interesantākas,jo kāds no cilvēkiem ballītē atzīstas,ka ir zoofils.

Es ceru šo vasaru izmantot ļoti produktīvi.Varbūt sastādīt kalendāru ar aprakstu,ko darīju tajā dienā? Nu labi,ko tu vēl gribi? Lai es aizslēdzu šo kalendāru ar slēdzenīti un atslēdziņu,un apvainojos,kad kāds to izlasa? Ej d*rst.

Lai gan tas būtu interesanti,ne? Dienasgrāmata.Annai Frankai bija tāda kā dienasgrāmata un tā arī kļuva populāra,tāpēc varbūt arī varētu to pamēģināt.

Bet draugi,šī nav plika diršana,es apsolos to izdarīt.Esmu tā iepriekš darījis pa mēnešiem un neliekas,ka viss ir apstājies.Novēlu arī jums dokumentēt,pierakstīt idejas,izveidot savu kalendāru vai ko citu,jo dažreiz aizmirstam to,ko esam paveikuši un peldam uz vietas kā pludiņš vannā. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)