Sveiki.

Tātad, šoreiz rakstu par:

  • Kontroldarbā vēsturē izlasīto
  • Prieka pilno pārdevējas seju

Vēsture kā vēsture. Tik šoreiz ar kontroldarbu visas stundas garumā. Kontroldarbs ar aizvēsturi pirmsNeolīta laikmetu un neolīta laikmetu. heh... tā jau viss oke, tikai līdzko izdzirdēju no skolotāja mjtes šādus vārdus: "Tie ir citāti no Bībeles." Manī kkādas dīvainas sajūtas pārādījās. Khrem...pirmo, jā pirmo, reizi lasu kko tādu(izņemot citus sīkos citātus no bībeles). Tur teksts bija lielāks, plašāks... tātad sāku lasīt vienu doto tekstu(no diviem) un nemaz Tik slikts nav, vienīgais viss ir izdomāts, par kkādu atgadījumu Ēģiptē, kad sieva nevar palikt grūsna... Ar to savā ziņā viss bija kārtībā. bet līdzko sāku lasīt otru doto tekstu, manī parādījās riebums. Kurš Idio**, atvainojiet, spēj tā aprakstīt citu tautu, pilnīgi citu kultūru, sabiedrūbas slāni. Tur rakstīts, ka kāds tur ceļotājs, saprotams "Dieva dēls", aizceļo uz āriku. tur viņš redz, ka vis ir atdžgārni, nepielūdz To dievu, nelūdzas lai būtu savs labums no viņa, noziegušies viņi esot un visu nedara kā Viņam, jā tieši Viņam pieņemts! Piedod atvaino, kuram ir tiesības tā nolikt PILNĪGI citu kultūru?

 

Un sen jau gribēju uzrakstīt. Jelgavā tieši centrā pirms kāda laika atvērās kebabu "pārdotava". tur pārdod dažus kebaba veidus, frī un vēl kko, tik neatceros ko, bet tomēr pagaidām, cerams pagaidām, klāsts ir mazs.

Kopumā interjers patika, viegls, neuzkrītošs, bet ne par to stāsts. Tātad, iegāju ar draugu, jo es gribēju izprovēt 1. reiz dzīvē kebabu. Tad nu piegāju pie kases, tur tā pārdevēja Līksmoja, tā vien domāju vainu viņa ir pārvērties superīgs vienradzis, vai viņa ir varavīksnes iemiesojums. Viņa bija TIK ļoti smaidīga, prieks bija visu atlikušo dienu! Super! Tik labs garīgais lkm viņai bija!!!!!! Smaids, prieks, laipnība...viss pozotīvais un labais no viņas staroja ārā. +viņa ļoti laibi runāja krieviski(ar pirc`eju, kur`s bija pirms manis. ievēroju to, dēļ tā ka pārdevēja bija latviešu tautības) cik atceros. Iesaku kādreiz kādam no Jelgavas, vai jelgavas iebraucējam/caurbraucējam tur aiziet! wink_mini.gif

 

(Btw kebabs, bija tīri labs, garšīgs, tik maunprāt nākamreiz neņemšu tieši tādu, vai tieši to stipruma mērci, ko es paņēmu ;D)

Laboja Shattred, labots 2x