Noskatījos vienu video. Par klimata izmaiņām. Par to, ka zemei draud applūšana.

 

No mana viedokļa. Video ir sviests. Kāpēc? Pastāstīšu.

 

 

Citēts no video:

- "Kā tas var būt, ka es saprotu globālās sasilšanas draudus.."

- "Bet svarīgie onkuļi uzvalkos neliekas nezinis.."

- "ja manī klausītos, es ļoti vēlētos to izskaidrot.."

Ar videi draudzīgiem vibratoriem glābs planētu

Samsung prezentē “Blue Earth” - pirmo videi draudzīgo mobilo telefonu ar pilnvērtīgu skārienvadību

Eiropas Savienība uzliek noteiktu CO2 kvotu daudzumu valstīm, kuru Latvija nevar izpildīt, tāpēc mēs maksāsim 100~~ miljonus Eiropas Savienībai

"Kā mūsu valsts enerģētikas attīstību ietekmētu EK lēmums prasīto 7, 7 miljonu tonnu vietā Latvijai gadā piešķirt tikai 3, 3 tonnas CO2 izmešu?"

Noteikti negatīvi. Ja šāda kvotu shēma tiek noteikta, nepērkot kvotas, Latvija enerģētikas jomā nevar attīstīt pilnīgi neko.

--------

Kopumā skatoties lielākā mērā visa šī Globālā Sasilšana ir murgs ar ko cilvēkiem čakarēt prātus. Protams ir labi, ka kaut kas tiek darīts un ierobežots, bet manuprāt tas nekādus dižos rezultātus nedod. Mēs esam cilvēki, kas sev grib vairāk un vairāk.. smile_mini.gif Ja es padomāju par sevi, tad esmu kļuvis nedaudz zaļāks, jo Rimītī vairs nav maisiņi, bieži vien paņemu maisiņu jau līdzi. Vai tu būtu gatavs atteikties no ērtībām? Paskaties apkārt, viss ko tu ēd, dzer, lieto.. ražošanas procesos piesārņo planētu un izdala Co2. 1000 plastmasas lietas apkārt, kuras ņifiga nesadalās. Videi draudzīgs auto? Kurš tāpat pārbāzts ar tūkstoš plastmasām, un tā pat braukšanai tiek tērēta degviela.. vai vēl labāk elektro-autombīlis un tu pat nevari iedomāties cik resursi tiek patērēti ražojot šos akulmatorus.

 

Vai var pienākt laiks, kad cilvēkus ierobežos, lai mēs nepiesārņotu dabu?

Vai pienāks laiks, kad mums būs jāmaksā papildus nodoklis par kaut ko ko mēs pirksim vai darīsim, lai it kā glābtu planētu?

 

fuck it, esmu šīs pasaules piesārņotājs, gluži kā tu. Un jā turpiniet glābt pasauli ar videi draudzīgām lietām..

Laboja throttle, labots 1x