Šeit trennejas pavisam labi! Bet man kļuva sliktāk ar roku! Man bija jāpamet vai jāiztur! Bet no viena monstra izkrita zizlis un ielidoja man tieši rokā!Es nobrīnijos! Es to torēju ļoti cieši līdz no tā sāka pilēt ūdens pēc minūtes izšāvās ūdens vilnis!:oho laikam tomēr tu paliksi un būsi burvis: Teica Arnolds. Es arī paliku ar zizli rokās un patiešām viss notika daudz labāk.
Boom kautkas nokrakšķēja un uzradās zombij vīrs ar karali! Bet karalis bija tikpat tumšs kā zombij vīrs! :karali: iesaucās Berholds! Bet karalim vairs nebija smadzeņu. Es pacēlu zizli ap to sāka mirgot kādas gaismiņas un mēn nonācām monku ciematā!Iegājām mājā otrajā stāva atradās pie griestiem piesiets gredzens ar zīmīti :tas kas kļuvis par zombiju uz viņu jānorāda ar gredzenu un atpakaļ cilvēks kļus:. Zizlis to nocēla no auklas un es to uzvilku.
Gājām atpakaļ uz vulkānu! Bet Bet tas auga lielāks un no viņa nāca daudz daudz zombiju! Ar tiem cīnijās zezima! Es uztaisiju 5 uguns viļnus un palīdzēju zezimam! Kad viņš pret mums pagriezās... Viņš arī ir zombijs tikail neklausa zombij vīram. Es pret zezimu pavērsu gredzenu un zezims izgaisa! Pēc desmit minūtēm viņš parādijās cilvēka veidolā!
Nu jāmēģina atpestīt karalis! bet par to nākamreiz!