Nosaukums: War Of The Immortals

Gads: 2012. gada 20. Novembris

Žanrs: MMORPG

Izdevējs: Perfect World

Izplatītājs: Steam Community

Spēlētāju daudzums: Vidējs

EXP Rate: Augsts

Plusi: Episks stils un grafiks, interesants leģendu stāsts, vairākas klašu izvēle, vairāki mājdzivnieki, tituli un citi labumi ar kuriem paniekoties, spēles rakstītājs (variet ierakstīt video savu spēli)

Mīnusi: Spēles grūtuma līmenis ir pārāk zems, dāvanu sistēma var but apgrūtinoša, maz iespēju pārveidot savu leģendu.

Minimālas Prasības:

OS: Windows (R) Vista/ XP/2000 (95/98/ME/NT/Server are not supported)
CPU: PENTIUM DUAL CORE 2.1X
RAM: 1GB
HDD: 10GB
Graphics Card: GEFORCE 4600GT 256MB
DirectX: 9.0c

Ieteiktās Prasības:

OS: Windows (R) Vista/ XP/2000 (95/98/ME/NT/Server are not supported)
CPU: PENTIUM DUAL CORE 3.0
RAM: 3GB
HDD: 20GB
Graphics Card: GEFORCE 9800GT 512MB
DirectX: 9.0c or better

Īsumā par spēli:

War Of The Immortals ir jaunā Perfect World MMORPG spēle kura ir saistīta ar mītiem un leģendām. Spēlētaji iemiesojas vienā no daudzajām klasēm, viņi ceļo, cīnās un izveido lietas kamēr izbauda spēles jaukos apstākļus un grafiku. War Of The Immortals nav viena no tām spēlēm kas piesaista jaunas lietas un veidotāji to nevēlas darīt, ko tas dara, viss ir ellīgi labi. Lai gan ši spēle neatšķiras no visām parējām MMO spēlēm, šī spēle piedāvā vairākas aizraujošas klases, gaišu apkārtni un dzīvnieku iegušanu daudz labāku.

Fināla vārdi:

 Šī ir vienkārša pieredze: ātra līmeņu iegūšana, mirdzošas prasmes veidoti priekam. Tas ir gandrīz neiespējams ka War Of the Immortals nonāks MMO spēļu augšgalā, šī spēle visticamāk paliks citu Perfect World spēļu ēnā. Neteikšu tā ka šo spēli nevar izbaudīt, ja jūs meklējat vienkāršu un vieglu spēli kapēc gan nepamēģināt War Of The Immortals? Perfect World ir izveidojusi arī citas augstāk vērtētas spēles kā; Rusty Hearts un Forsaken World.

Manas domas par spēli:

Šī spēle no sākuma mani īpaši nepiesaistija, bet izlasiju pāris apskatus un iedomājos izmēģināt aiz garlaicības. Teikšu vienkārši ta ka mani šādas spēles piesaista atri vien aizrāvos un man iepatikas. Pašlaik spelēju un vienmēr ir ko darīt.

 

Laboja Hibs, labots 1x