Režisors: Rawson Marshall Thurber

Lomās: Jason SudeikisJennifer AnistonEmma Roberts

 

Īss apraksts:

  Filma par zālītes dīleri, kurš ir izveidojis neīstu ģimeni, lai pārvestu ļoti lielu kravu no Meksikas uz ASV.

 

Manas domas (satur spoileri, duhh..):

  Filma pašā sākumā liksies diezgan dīvaina un garlaicīga, pirmās 15 minūtes gribas nogulēt, bet pēctam jau sākas šī ģimenes izveide. Tā ģimenes izveide ir diezgan dīvaina, jo ik pa brīdim ir kaut kādi absurdi pieņēmumi un izvēles, kuras nemaz netiek parādītas filmā un no zila gaisa tiek parādītas skatītājiem. Bet nu tas gan par filmas pašu sākumu, kad viņi vēl atrodas ASV un cenšas dabūt sadzīvot draudzīgi.

  Filma tomēr ir komēdija, un to var just visas filmas garumā, jo ik pa laikam tiek darīts kaut kas pilnīgi debīls, kas vienmēr liek pasmieties, bet gandrīz katrs moments ir paredzams, kas ļoti daudz jokus tiešām pasaka jau priekšā. 

  Aktieri. Tie noteikti ir filmas pamats. Šajā filmā ar tiem aktieriem bija gan labi, gan slikti. Manuprāt, galvenajā lomā neiederējās zālītes turētājs, kurš pasūtija atvest naudu no Meksikas. Filmas sākumā jau varēja pateikt, ka viņš būs kāds tizls bagātnieks, kurš ģērbjas pēc pediņa un plunčājas baseinā ar meitenēm, kurām ir mazliet par lielu krūtis. Bet tas noteikti nebija pirmais aktieris, kas man apbēdināja. Es esmu redzējis vairākas filmas, kurā Emma Roberts spēlē kādu lomu, un tā gandrīz visās ir tāda mazliet depresīva vai arī komēdijas žanra filmām galīgi neraksturīga, un tā tas tik tiešām bija šajā filmā. Man pilnīgi dusmas uznāca, ka viņi ir paņēmuši Emmu, jo viņai nepadodas tik labi tēlot šāda tipa filmās. Par pārējiem aktieriem es itkā pārmest nevaru, Jennifer Aniston savu daļu vienkārši fenomenāli ir nospēlējusi, un galvenās lomas attēlotājs, Jason Sudeikis, arī ļoti labi nospēlēja savu daļu, tiešām varēja pasmieties par šo aktieri.

  Filmas beigas mani ļoti apbēdināja, jo tās tika stieptas, stieptas visas filmas garumā, gandrīz viss jau tika nospoilots pašā filmas sākumā, un redz, kad pienāk tās beigas, nepaiet pat trīs minūtes un filma ir beigusies. Manuprāt, tā nu gan bija mazliet kretīniska doma no režisora puses, jo kad jau beidzot esi iebraucis filmā, jāuzliek beigas. Beigas bija pavisam paredzamas, klasiskas komēdijas nobeigums, kur kāds sliktais zēns tiek paņemts dupsī. 

Mans vērtējums:

7/10

Attēli:

Treileris:

Laboja Haribo Lācis, labots 5x