Veidotājs: Jenji Kohan

Gads: 2005. - 2012.

Lomās: Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon un Justin Kirk.

Īss seriāla apraksts/sižets

Weeds ir amerikāņu melnā-komēdija/drāma, kas pirmo reizi TV ekrānos nonāca SHOWTIME kanālā 2005. gada 7. augustā. Iegūstot kanālam lielākos reitingus. Šo 8 sezonu laikā Weeds jeb Zālīte, ir nominēta un ieguvusi neskaitāmus Zelta globusa un Emija apbavojumus.

Ko gan darīt mātei pēc negaidītas vīra nāves, kurai jāuztur māja priekšpilsētā un jāaudzina divi, problemātiski, dēli - 15 gadus vecais Sailas un 10 gadīgais Šeins. Iespējams zālītes tirgošana būtu risinājums. Nensijai uzsākot savu karjeru, kā priekšpilsētas zālītes dīlerei, nākas saskarties ar karjeras kāpumiem un kritumiem gan kā vienkāršai dīlerei, gan kā savas rūpalas īpašniecei un visi vēlas viņas produktu, pat pilsētas domē strādājošas Dags labprātīgi iepērk Nensijas zāli.

Ilgi gan viņas bizness nepaliek noslēpumā un tajā vēlas iesaistīties visa ģimene gan viņas vecākais dēls Sailas, gan viņas vīra brālis Andijs, kurš tikko ir atgriezies no Aļaskas.

Manas domas

Jau ilgāku laiku stāvēja manā watchlistā līdz beidzot saņēmos un noskatījos. Izcili personāži un scenārijs, grūti atrast par ko piekasīties, varbūt gan beigas biju iztēlojies savādākas, bet tas būtībā ir sīkums. Seriālu esmu ļoti iemīļojis, pašlaik gan manā Top 5 pirmo vietu dala ar Scrubs un šaubu nav, seriālam dodu 10 zvaigznes.

Iesaku noskatīties drāmu un komēdijas cienītājiem, manuprāt, seriāls neliks vilties.

Ekrānattēli

Ievaddziesma

Pirmajās trīs sezonās ir dzirdamas Malvina Rejnards komponētās dziesmas "Little Boxes" dažādas variācijas.

Vēlāk gan to nomaina dažādi klipi, kas vēlāk ir saistīti ar visu epizodi vai atsevišķām ainām. Astotajā sezonā atgriežas "Little Boxes" skaņdarbs.

Ieskats seriālā


Aizliegts rakstu pārpublicēt citās vietnēs bez autora atļaujas!

Laboja mad, labots 5x