Spēles nosaukums: Wolfenstein 

Žanrs: First-person shooter, Sci-Fi

Izdevējs: Activision

Platforma: Windows, Xbox 360, PlayStation 3

Izdošanas gads: 2009

 

Prasības:

Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor 1GB RAM, 256MB NVIDIA Geforce 6800 or Radeon X800 100% DirectX 9.0c compatible sound card, 8GB Space

 

Apraksts:

Tu esi aģents "B.J. Blazkowicz". Pildot savu uzdevumu Tu atrodi savādu medalionu kurš sniedz Tev pārdabiskas spējas. Tas tevi var aizvest uz "Veilu" - barjeru starp Tavu un "melnās saules" dimensiju. "Veila" Tev paver dažādas slepenas ejas un noslēpumus. Šim medalionam ir nepieciešami arī dažādi kristāli, lai Tu varētu iegūt citas pārdabiskas spējas.

Tev, ar šī medaliona un ieroču palīdzību, ir jāiznīcina vācu militārie spēki kuri grib piekļūt "melnās saules" dimensijai un iegūt neierobežotu varu. Tev palīdz arī daži militārie grupējumi piedāvājot dažādus ieročus un to papildinājumus. Apturēt vāciešus nebūs viegli. Tev ne tikai uzbruks parasti vācu karavīri, bet arī īpaši aprīkoti "superkareivji". Šie "superkareivji" ir apveltīti ar dažādām spējām, kā piemēram - neredzamība, necauršaujamas bruņas un superātrums. Bet viņus pieveikt tev palīdzēs dažādi ieroči, kā piemēram - ugunsmetējs, MP40 un raķešmetējs. Bet, lai šos ieročus uzlabotu, Tev ir nepieciešama nauda, ko var iegūt pabeidzot uzdevumu vai atrodot to. Pa visu spēles karti ir izkaisīti dažādi naudas maisi un ienaidnieku informācija kas Tev palīdzēs sakaut vāciešus.

Spēle ir aizraujoša un interesanta. Labo fiziku sniedz labi uzlabotais "id Tech 4 engine". Stāsts ir diezgan nepilnīgs un paviršs, bet kopumā diezgan interesants.

Plusi: Laba fizika.

Mīnusi: Īss un paviršs stāsts, mazs ieroču klāsts.

IGN vērtējums: 7.3

Gamespot vērtējums: 7.5

Mans vērtējums: 6.8

 

Screenshots:


Traileris:

 

Gameplay:


Laboja Nilsonz, labots 4x