Tās ir tikai manas domas, un tu vari tam piekrist, nepiekrist vai vienkārši ignorēt.
Sākšu ar mūsdienu jauniešu problēmām. Tās sākas ģimenē, man liekas svarīgi ir tas kā tevi izaudzina līdz noteiktam vecumam, vai ģimenē ir/nav vardarbība. Bērnībā tu skolā gūsti dzīves pieredzi, sastopi melus, pārvari grūtības, sasniedz panākumus sportā, mācībās vai citur. Bet šajā laikā, tu satiec cilvēkus, kuriem ir savtīgas intereses. Vienkārši cilvēki, kuri grib tevi izmantot.
Kāpēc? Jo viņi ir sapratuši, ka lai iegūtu kādu labumu, var tā rīkoties. Vienalga vai tās ir narkotikas, apcelšana skolā, te var rakstīt gari.
Tas bija tāds neliels ievads, bet kas notiek mūsdienās? Vai esi redzējis šo video?


Iesaku noskatīties. Un tad lasīt tālāk. Protams, šīs spēles veidotāji pateicoties šādiem cilvēkiem pelna naudu. Un tā tas ir arī ar runescape, padomājot cik pasaulē ir daudz šo spēlētāju, kas pat maksā par to. Savu brīvo laiku pavada spēlējot spēles līdz vēlam vakaram, vai pat naktī. Pa to laiku, ko tu pavadi spēlējot tu vari izdarīt daudz ko citu. Kaut vai iziet ārā. Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, vairs nebūs vajadzības spēlēt, nebūs tam laika.

Kādreiz man bija savādāka uztvere, tagad vienkārši paskatoties, ka kāds 16 gadus jauns jaunietis aiziet nošaut savus klasesbiedrus un skolotājus, beigās izdarot pašnāvību, saprotu.. tur neko nevar darīt. Un tādi cilvēki būs. Tā ir skarbā dzīve.

Es noskatījos to video.. un uzrakstīju šito. Vispār vāks.. 16h dienā spēlēt WOW. Cerams neviens šeit tāds nav smile_mini.gif