Šodien galvā baigā gaļa. No vakardienas nelegālo vielu pīpēšanas, šodien domas tādas nekādas, kaut kādas atmiņās nu vai nav vienalg, bet atgadījums..
Šodien ierullēju maximā X. Meklēju, vai nav lielās pirkstiņbaterijas lukturim. Optima Linija cukurs, optima linija maize, optima linija kvass... Nu bāc šķiet šitajā krāmu veikalā nebūs pirkstiņbaterijas. Lab whatever nemanu nekur pie kasēm baterijas, kaut kādai 50 gadīgai tantiņai prasīt negribās eju ārā.
Jau izgājis uz ielas un nogājis labu gabaliņu saprotu, ka par spraitu samaksāt esmu aizmirsis.. ko darīt? Esmu bijis godīgs pilsonis un tas man ir kaut kas svešs..

Bet man garšo, un puse jau izdzerta! Negribas iet iekšā veikalā un..
-Labdien lūdzu 50 santīmi par spraitu par kuru es nesamaksāju, bet vai jums nebūtu pirkstiņbaterijas?  Dumb, dumb..
Nekas šodien būšu negodīgs un nejauks, bet mentus ar to nepārliecināsi.
Atceros, ka maximā mani ir apčakarējuši, jo prece ir maksājusi dārgāk nekā tur akcijā norādīts u.t.t. Kā arī negribas atkal ieraudzīt tās balti zili ietērptās tantiņas, kurām uz krekla rakstīts - labākais pārdevējs, izpalīdzēs, ar mīlestību ... bet pretēji tam visticamāk kaut ko krieviski burkšķēs un vienīgais ko es sapratīšu būs kāds rupjāks vārds. Tā nu es gāju tālāk, kaut kur beztolkā..

līst lietus.. cerams ne visas brīvās dienas.