Režisors:Jae-young Kwak

Galvenajās lomās:Tae-hyun Cha, Gianna Jun, In-mun Kim

 Pēdējā gada laikā esmu atklājis, ka korejiešiem ir vesela virkne visai sakarīgu filmu. Mēģināšu te kaut ko uzrakstīt par vienu no tām...

 Tātad...

Inženierzinātņu students Gyeon-woo metro stacijā visai savdabīgā veidā sapazīstas ar piedzērušos meiteni, kuras vārds visas filmas garumā tā arī netiek atklāts. Ar dažādiem pārpratumiem un starpgadījumiem arī pamazām aizsākas viņu draudzība. Tomēr šai apburošajai būtnei ir visai pasmags raksturs un viņu attiecības risinās visai raibi.

 Viens cilvēks, kura kinogaumei es uzticos, ieteica šo noskatīties, atļaujoties pat lietot vārdu "ģeniāli". Tomēr es uz šo pasākumu parakstījos visai negribīgi, jo kombinācija komēdija/romantika manī neraisa pilnīgi ne mazāko interesi, jeb vienkārši sakot - esmu kā tāds vecs un īgns pensionārs un visās šajās romantikās, kā likums, saskatu vienas vienīgas banalitātes un klišejas (ir gan pāris izņēmumi). Tad nu skaidrs, ka sākot šo te skatīties, no filmas negaidīju pilnīgi neko. Iesākumā ar ritmu gāja kā pa celmiem, bet tad pamazām tas viss iekustējos un skatījos ar neviltotu interesi. Filmas otrajā pusē es gandrīz vai lūdzos režisoru – lūdzu, nepieļauj kļūdas! Nesačakarē tik labu stāstu! Lielos vilcienos manas lūgšanas arī tika uzklausītas. Nedaudz jau pasmagi vietām gāja ar korejiešu mentalitātes atšķirībām, jociņi dažreiz likās tādi ērmoti, kaut gan lielos vilcienos humors bija visai sakarīgs.

 My Sassy Girl Korejā un arī ārpus tās ir guvusi milzīgu popularitāti. Kā apstiprinājums tam kalpo fakts, ka amerikāņi un arī japāņi ir uztaisījuši rīmeikus. Tos gan man nav sanācis skatīties, taču, par cik kolēģis atļāvās konkrēti nokritizēt, diezin vai arī to darīšu.

 Vērtējums - 8/10.

 Filma manā skatījumā ir vienkārši lieliska, taču augstāku vērtējumu nelikšu. Mīnus viena balle par filmas pirmo pusi, bija problēmas ar ritmu un arī bija padaudz lieku detaļu. Mīnus otra balle par beigām, kas nemaz nebija slikti, tomēr nebija arī pārāk veiksmīgi.

 Pievienoju treileri, kurš man galīgi nepatīk, bet nu rakstam kaut kādu vizuālo materiālu, redz, vajagot.

 

Laboja mad, labots 2x