Āra viss tāds pakusis, diezgan drūmja apkārte, nekas īpašs1 nezaļo. Godīgi pietrūkst ziemas, tik nesen tā vēl bija te, bet līdz vasarai vēl ilgs laiks. Tāds agrīns pavasaris vienmēr ir radījis garlaicīgu izjūtu, bet nu tas nav svarīgi. Iet laiks, saprotu un atceros tos skaistos ziemas mirkļus, kas pagājuši. Tapēc vajag ātri pārskriet katram no ziemas mēnesīem tagad.

    Decembris - Mēneša sākums - galīgs randoms, jūtot ka semestris begsies, centieni nokārot parādus ir veiksmīgi. Tiek nosvinētas semstra beigas, vienkārši sakot jauki nosvinētas. Atnāku mājās jaka tā riktīgi smaro pēc dumiem, ko tur daudz - lai vēdinās! Protams tā riktīgi atceroties bērnība pats izvārtījos un citus arī izvārtīju tajā nelielajā sniega daudzumā. Vispār patīkama sajūta. Pēdējās 2009. gada dienas pavadu saprātīgi.

    Janvāris - 2010. gada pirmās dienas - tāda pilnīga atjauninājuma sajūta. Iet laiks - sveika skola. Man mīļākais laiks, kad tumsu var tā labi izbaudīt. Eju vienatnē pa tukšajām ielām uz mājām ap kādiem ''nezinu cik, bet jau uz nakts pusi'', ausīs skan ''Blakus bulvārī beidzas nakts. Korpuss vecais- mums tas pats, Sega zemē, man ir karsts! Līniju skaņa- kaimiņš mans.'', vientulšs klusums apkārt, bet tomēr patīkami. Nāk arī dzimšanas dienu laiks, protams tā vieglītiņām nosvinam un viss. Sniega prieki atkal turpinās, šoreiz pat ar normālu2 sniega daudzumu.

    Februāris - Turpinam dzimšanas dienu sezonu, tagad vēl vairāk paziņam visādi svētki, bet nu tas tā šoreiz nesvarīgākā tēma. Atminos pāris labas izpriecas sniegā (atkal). Un pāris tādi īpatnēji momenti no februāra. Guļu pirtī un vienlaicīgi runāju par da jebko3 ar cilvēkiem, kurus tumsā vispār neredzu (bet pēc balss tomēr atpazīstu). Man patīk tumsa, nepatīk vienīgi tas, ka lai saprastu, kas pa mani brīdi atpakaļ bij sviedis ar kaut ko apaļu un cietu, ir jāieklausās klusajos smieklos, ja tādi vispār ir. Nāk rīts pamostos, brīnumainā kārtā siltumā, bez nekādiem plediem vai spilveniem, bet tomēr jakā (ne visi prot kurināt pirti pietiekami labi).

Gribētos kaut ko vēl piemetināt klāt, bet tas nu lai paliek citai atmiņu reizei. Taklberijs.

Vienreizēja dziesmiņa noslēgumam.

mēs spējam atļaut sev, vēl lidot, lidot...

 

1 - ''nothing special'' back in the year 2008.

2 - normāls < pietiekams

3 - da jebkas- temats kurā ietvērts gandrīz viss par ko vispār var runāt.

Laboja obsidian, labots 3x