Rīgas Tehniskā Universitāte

  • Ramekin
    0

    Nu ko, kā jums ar sesiju? Ir šeit kādi parādnieki?
    Pašam pirmo reizi viens parāds būvmateriālos. Ar otro reizi dabūju 4nieku (abās reizēs izvilku vnk ''bestest'' biļeti). Tagad tik atlika pastaigāt pie Lenča, izmocīt laborus līdz galam un samaksāt.

    • Wanted
      0

      *pro jautājums* kā vispār notiek ieskaites? Tu mācies visu pusgada vielu, izvelc vienu biļeti, par kuru kaut kas jāstāsta?

      • Ramekin
        0

        Pēc manas pieredzes priekšmeti, kur ir ieskaite, nav diez ko nopietni. Tur ir jāizdara viss, ko prasa (semestra laikā uzdotie uzdevumi, laboratorijas darbi), tad dabūsi ieskaitīts. Arī tiek doti 1 varianta kontroldarbi.
        Ja priekšmetam ir paredzēts eksāmens, tad jau ir nedaudz citādāk. Ir daži priekšmeti, kur tiek vilktas biļetes ar jautājumiem, bet pārsvarā tiek izdalītas lapas ar teoriju un uzdevumiem, kuriem ir daudz variantu. Bija viens eksāmens testa veidā un viens eksēmens, kas sastāvēja no uzdevumiem rakstiski un no teorijas orāli. Vēl šo semestri būs eksāmens, kas sastāvēs tikai no runāšanas.
        Patīkami, ka vairākos priekšmetos var dabūt automātu tb, izdarot visu prasīto laicīgi (uzrakstot kontroldarbus virs kaut kādas noteiktas atzīmes, izpildot laborus un tml.), var nerakstīt eksāmenu.

    • Ghetto
      0

      6kp vēl jāsavelk..

    • krabz
      0

      Nokārtoju visu.