Rīgas Tehniskā Universitāte

  • i pure 4 fun
    0

    Ja mani jau atskaitīja februārī, bet tagad jau grasos pieteikties citā augstskolā, vai man ir jāaiziet uz rtu un jāparaksta kaut kādi atskaitīšanas papīri vai kas tamlīdzīgs? Vai arī viss ir ok un es varu iet pieteikties, kur vien gribu?

    • Static
      0

      Ja atskaitīja, gan jau, ka vairāk neko nevajag. Vismaz man tā liekas.

      • i pure 4 fun
        0

        Man it kā tajā februārī zvanīja un paziņoja, ka tieku atskaitīts, bet neko citu arī neteica :/

        • Static
          0

          Man arī kaut kad tajā laikā atskaitīja. Principā, ja atskaita, visiem papīriem viņu galā vajadzētu būt kārtībā un Tu vairs neskaities kā students.

    • Ķeburs
      0

      Vai kāds kurš mācās ''Transporta sistēmu inženierija'' varētu padod informāciju, ko māca matemātikā un fizikā? Jautāju tāpēc ka, nebūs īsti ko darīt vasarā, ja vien atrast brīvprātīgo darbu Anglijā....

      • Ķeburs
        0

        Vienkārši, lai būtu skaidrs, cik dziļi dirsā ir biggrin_mini2.gif

        • Ķeburs
          0

          Awwww, i guess join ISIS is better at this point biggrin_mini2.gif

          • Ķeburs
            0

            Nezinu kāpēc es uzvedos ka kaut kāda zebiekste... Vienkārši esmu vīlies savas skolas programma (Ļoti vāja) Uztrauc tas ka esmu palaidis daudz ko garām.... RTRIT vienkāršs mēsls :/

          • Ralfs I.
            0

            Sveiki. Cik zinu fizika visur +/- vienāda pirmajā semestrī. Varbūt ir kāds kam saglabājušies labori fizikas? Man pašam varianti ir 1.2/1.3 pagaidām vajadzīgi, vel vienu pats jau pabeidzu. Vel būtu ideali ja kādam ir elektrotehnisko pamatu mājasdarbi pildīti un laboru atskaites. Ja kaut kas ir saglabājies varat izlīdzēt. wink_mini.gif Gads iet uz beigām vajag saraut visu kas ne līdz galam izdarīts.

            • Niggah
              0

              Vajag saraut jā, tāpēc sāc kaut ko darīt! smile_mini.gif

          • Static
            0

            Labvakar! TL;DR - pirmajā semestrī gandrīz neko neesmu darījis, mēnešus divus arī skolā neesmu bijis. Cik liela iespēja kaut ko izvilkt - kas notiek pēc sesijas, ja ir neskaitāmi daudz parādi, nav likti vairāki starpeksāmeni.

            • krabz
              +1

              Ja būsim reāli, tad gan jau atbirsi kā liela daļa pēc pirmā semestra/kursa biggrin_mini2.gif Bet nu var iet ar pasniedzējiem individuāli runāt. Sākumā gan jāiet pie lietvedes un jānoskaidro, cik bēdīga situācija tev ir.

              • Static
                0

                Es visu laiku šaustos starp to, vai vēlos šogad mācīties.. Lielākā problēma šķiet ir tā, ka es +- to pašu esmu mācījies 4 gadus un esmu vienkārši noguris no tā visa, tāpēc tik švaki.. Vai vispār ir tā, ka Tevi "atskaita"? Jebšu pēc tās sesijas Tu tāpat vari palikt ar tiem parādiem un pēc tam iet runāt un labot.

                • krabz
                  0

                  Ja tu palien zem 9 kredītpunktiem, tad tevi neatskaita. Ja ir virs 9kp, tad par maksu kaut ko tur piedāvās. Pirmais kurss parasti ir garlaicīgs. Tālāk nedaudz interesantāk paliek. Pirmais kurss principā paredzēts, lai atlasītu visus sliņķus.

                  Bet nu es 3. kursā arī nevaru 100% teikt "go for it!", jo nu tomēr ir nedaudz tādad sajūta, ka mums neko nemāca, bet infu, ko pa semestri uzzini var pa stundām 3 izrakt un iemācīties caur googli. Bet nu laikam jau visu tas papīrs nosaka, ko galā dabon.

            • i pure 4 fun
              0

              It kā padzirdējot no malas, kāds teica, ka viens priekšmets 1. kursā varot būt nesekmīgs, un tad laikam tas priekšmets velkas līdz pat 3. kursam? Un kas tālāk notiek? Varbūt kāds zinošāks var sīkāk apskaidrot par šīm lietām?

              • halfhack
                0

                Mums ir tā, ka ja sākot jaunu semestri ir >9kp parāds, tad Tev pārliek uz maksas grupu un par kredītpunktiem pēc tam jāmaksā. Tad var ņemt akadēmisko. Tā gan ir oficiālā versija. Reāli daudzi kaut ko samuhļās un vairākus semestrus "studē" ar visiem parādiem. Jāiet ar vazelīna burciņu uz dekanātu un jāpastrādā ar muti

              • Robii
                0

                Jāpiķo,ja ir parāds sākot ar 10.dienu līdz 14.nedēļai laikam 20euro par eksāmena kārtošanu,pēctam 80euro. ieskaitēm līdzīgs princips. varbūt ir citas summas,bet domu cerams saprati.

                 

                btw, kur mācies?

            • Mārtiņš
              0

              Hello.
              Kāds dzīvo Āzenes kojās? Man ir virkne jautājumu, kurus gribētu uzdot privāti, līdz ar to, ja jums ir bijusi kāda pieredze, dariet man zināmu to. smile_mini.gif

            - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -