Gek miniblogs

  • Gek
    0

    Vispirms jāuzvāra ūdens un tad pelmeņi jāliek iekšā?

    • Siamese
      0

      Tieši tā. smile_mini.gif ja nē, tev iznāks pelmeņu putra. labu apetīti.

      • Anderhils
        0

        Es parasti vispirms ielieku un sanak ideali

        • Siamese
          0

          Kas kuram ideāls biggrin_mini2.gif

    • Gek
      0

      Thanks.

    • Famas
      0

      Var arī uzcept.

    • purawskis
      0

      Aukstā ūdenī nekas nevārās.

    • Zveraboj
      +4

      Vārot bez sāls pelmeņi ir negaršīgi!

      • Gek
        0

        Mans jautājums it nemaz nebija par sāli biggrin_mini2.gif

        • Zveraboj
          0

          Labs padoms vienmēr noder wink_mini.gif

        • Tvinky
          0

          Es parasti vēl piešauju sīpolus, ķiplokus un kkādus zaļumus ūdenim, tad garšo burvīgi.

        • Dr.Enigma
          0

          Jap

        • Dr.Enigma
          0

          Bet vispār ir garšīgāk kad cep pelmeņus..

          • Gek
            0

            Jau vakar cepu.

          • Siamese
            0

            Ne visiem garšo cepti smiley-roll.png

        • Stoned
          0

          Vari ari kadu citu garsvielu pielikt, Vegetta vai kautko tadu.

        • saraliman
          0

          Sakuma janokjer kads no ka uztaisit pelmenjus.

        • Gek
          0

          Jau sen pelmeņi apēsti biggrin_mini2.gif

        • throttle
          0

          Kur tu dzīvo, es labprāt.

        • Shattred
          0

          Labs topic, jo es nekad nebiju iedomājies pielikt sāli pirms vārīt pelmeņus, nākamreiz izmēģināšu.

          • Siamese
            0

            Sāls vārīšanās procesā itkā ievārās iekšā un garša ir vienmērīgāka. wink_mini.gif

            • Shattred
              0

              To arī uzreiz iedomājos izlasot par sāls pieienošanu. Man noteikt uzreiz labāk iegaršosies vārīti pelmeņi lol_mini.gif man sāls vienmēr garšo(pie ēdieniem, saprāta robežās)

        • Static
          0

          Sakārdināji. Viss. Eju taisīt ēst.

        • Bodnieks
          0

          Paņem grāpi.
          Ielej ūdeini, uzgriez tos ciparus.
          Tad kad sāk varīties pieber kādu pus tējkaroti vegetas vai kādu 2/3 to buļjona kubiku un pelmeņus, samaisi un pēc laiciņa ņem ārā. biggrin_mini2.gif
          Tā es daru. biggrin_mini2.gif

        • 9000
          0

          Tikko izcepu pelmeņus (mm)