Tikko sacepu sev baltmaizes, miltos un mērcētas olās, ar cukuru, atgādina bērnību. Kādam ar tā ir?
Pižiks miniblogs
- +1
Āsom maizīšu recepte no Joogr:
1. Nepieciešams olas, doktora desa, siers, baltmaize, sāls (nedaudz), rīve, nazis, cepešpanna, cepampapīrs, krāsns, ar ko samaisīt.
2. Sagriežam desu kubiciņos, tādus kādus liktu rasolā. Ieliekam bļodā. Bļodā sarīvējam sieru. Bļodā iešķaidam olu un pieberam sāli. Tad visu masu samaisam. Tad cepešpannu ņemam un uz tās izliekam cepampapīru. Tad saliekam tur baltmaizes šķēls. Uz šķēlēm uzliekam sakulto masu. Liekam visu cepeškrāsni un cepam līdz izskatās gardi brūnas (darām tā, jo ne visiem ir cepeškrāsns ar temp (been there, done that)).
3. Labu apetīti
Ielogojies vai izveido profilu, lai komentētu!