vampire miniblogs

  • vampire
    +1

    Ko nu tagad? Trakie davaispelējam atgriežās, ar jaunu, piedzīvojumu bagātu gameplay no labās 2005 gada klasikas, Serious sam 2.


    • Kārlis
      +1

      Klasika? pls.
      First&Second encounter > Šis

      • vampire
        -1

        Iespējams nakotnē ari first/second encounter sanāks uzspēlet, Steamā jau mums abiem ir.

    • WYM?
      +1

      Neliels jautājums rodas. Kas tas īsti ir Jūsu raidījums "Davai Spēlējam"? Spēļu pakāpeniska iziešana vai ari vienkāršs sava veida lets-play?
      Nolēmu beidzot apskatīties vienu Jūsu videoklipu un neteikšu ,ka man patika. Jau vienu videoklipu noskatoties varu teikt kādi bija mīnusi:

      - Jau pirmās minūtes ir bezjēdzīgas. Jūs vienkārši skraidāt apkārt vienai vietā kā kādi sīkie ,kuri tikko dabūja datoru un runājat par pilnīgi nevajadzīgām lietām ,piemēram kā, apskaidrojat kas par spēli un cik viņa ir "jauna" ,cik mūzika iederas spēlē u.t.t. (Itkā mēs būtu dunduki ,kuri nemācētu izlasīt video nosaukumu un citas lietas.)

      - Gandrīz puse no videoklipa minūtes aiziet uz to kā spēlētājs cenšas uzlikt mazāku jūtīgumu pelei ,uzstādījumos. JO TAS IR TIK INTERESANTI UN TAS NOTEIKTI JĀREDZ CITIEM ,NEVIS VIENKĀRŠI JĀIZGRIEŽ MOMENTS VAI JĀSAGATAVOJAS IEPRIEKŠ!

      - Nesaprotu kāpēc Jūs dažos momentos salīdzināt šo spēli ar Call of Duty. (Iespējams šaubos ,bet arī spēlējot Garry's Mod tās baisās mapes arī salīdzinājāt)
      Tas ir kā salīdzināt sūdu ar normālu ēdienu.

      - Protams prieks ,ka Jūs cenšaties jokot (vai arī tie vienkārši bija stulbi komentāri) ,bet nu ,manuprāt, Jums pavisam neiznāk. Iespējams tas ir tāpēc ,ka man ir stulba humora izjūta ,bet ja jau taisāt publisku kanālu ,tad arī cenšaties visiem izpatikt.
      Iespējams Jums liksies stulbi ,bet rakstiet kādu noteiktu vārdu scenāriju. Ļoti daudzi populāri YouTube'ri arī tā dara.

      • vampire
        0

        Jauna serious sam 2 epizode ir gaidāma rīt. Tikmēr izbaudat šo Garrys mod video, Manuprāt viņš ir izdevies daudz labāk ka mūsu iepriekšejas video "Mansion outbreak"

        • PainFoinmr
          0

          Bet tu jau jauno serious sam biji ielicis youtubē un es skatījos :C

          • Slepk
            +1

            Viņš noteikti meloja kad teica, ka var iekāpt tajā šahtā vai, kas tur precīzi skaitās.

        • Bulldawzer
          0

          Nebūs dead island? ;s