Ghetto miniblogs

  • Ghetto
    0

    Nesaprotu kas tajos restorānos sastāda tās cenas..
    Aizvakar, manas vakariņas "Čarlstons" restorānā izmaksāja ~80 eur, bet šodien, mājās, apmēram 1h laikā pagatavoju daudz reizes gardāku ēdienu, kā arī tas izmaksāja tikai ~5 EUR.

    Vārīti rīsi ar vistas filejas medus mērci = ideāli, iesaku! smile_mini.gif

    • Wanted
      0

      Nofilmē tutorial

      • Ghetto
        0

        Apcep fileju, piegriez sīpolu, piemet sāli/piparus, apmaisi, tad met klāt tomātu mērci, medu (uz garšu) un tad uzliec lai nedaudz pasautējas, ik pa laikam apmaisot.

    • Shattred
      0

      Tas cik tuvu centram/vecrīgai, cik daudz ārzemnieku apmeklē šo iestādi un čukčas, kurām pieder šī ēstuve.

    • shado2012
      0

      Ko tad tu tādu ēdi restorānā? Un tu viens biji, vai ar kādu?