Wrayzer miniblogs

  • Wrayzer
    0

    https://www.1a.lv/order/shopping_cart?conten...fYaHXC7Jyxwc%3D

    Buildoju jaunu PC, thoughts?

    +/- 500-600 eiro robežās, kādi uzlabojumi, labojumi, lūdzu rakstat un pasakat kāpēc, meklēju labāko risininājumu un nevēlos neko sapist

  • Wrayzer
    0

    Merkele un Putins atkal plānus kaļ, atgādina vēstures stundas.

    ''Vācija un Krievija strādā pie slepena plāna, lai panāktu mierīgu Ukrainas konflikta atrisinājumu un mazinātu starptautisko spriedzi''

    Šim valstīm nu gan patīk lietas ''savest kārtībā'' nu ko, gaidam, ko šie sadomās un kas notiks,sīkāk delfos var palasīt, īstais avots the independant.



  • Wrayzer
    0

    Vajadzīgi exiešu gudrie prāti.

    Vērtsakot, dzīvokļa logam kaut kas nojucis mehānismā, nevar atvērt augšu, iespējama tikai mazā sprauga (slīpi turot rokturi) un attaisīt pavisam vaļā ~20-30cm platumā, tālāk neiet, bail nolauzt kaut ko. Nemāku īsti teikt, kas viņam ir noticis, jo ikdienā es viņu nelietoju, kad cenšas dabūt vaļā, apakšā un augšā 2 kkādi štruntiņi neatlaižas vaļā un nevar atvērt logu, kādam ir bijis kas līdzīgs?

    • Santino
      0

      Jaa.Man vislaik istabas logam apaksha neatlaizh.es prosta atrauju valjaa.:d

    • Wrayzer
      0

      Un tā katru reizi jādara, vai pēctam tur kaut kas mistiska salabojas un ir kārtībā? biggrin_mini2.gif

    • Wrayzer
      -1

      Krč problēma tāda, kad ierakstot audio skaņu ar Camtasia
      audio no manas puses ir perfekts, vērtsakot, kad es runāju viss iet perfekti un dzirdu sevi perfekti, bet kad runā otrs, viņu var knapi dzirdēt, bet Skype sarunā es viņu dzirdu labi. Drošivien programmas vai kkā vaina, varētu pateikt, kā to novērst? Viņa MIC skaļums jau ir max, dzirdu viņu labi, bet ierakstot ar camtasia.

    - 1 - 2