I'm Awesome miniblogs

  • I'm Awesome
    0

    Labs vakars, Tātad vai ir kāds gejmeris, vai parasts cilvēks kurš ir staigājis daudz uz Interneta kafejnīcām? Cik saprotu vidējā cena un labākā ko šobrīd esmu atradis ir 1. eur stundā nekad nēsmu uz vienu bijis, nēsmu drošs vai visās cafe ir kompīši ar normāliem procesoriem,un ciešamu video karti, un 16 gb ram.. Negeimošu vienkārši vajadzēs vairākus procesus vienlaicīgi palaist, un lai to izdarītu vajadzēs normālu kompi..

    Tādēļ tiem kas par to zin vairāk saprotu ka tur nevar paņemt abonomentu uz nedēļu vai mēnesi.. biggrin_mini2.gif bet varbūt tiem kas ir bijuši uz vairakām var ieteikt kādu kurā ir pietiekami jaudīgi datori, cena +/- 1 eur stundā atrašanās Rīgā. Takā esmu ieinteresēts vidēji pavadīt 12 stundas dienā gribētos tādu kur varbūt vismaz var pa'ņemt kautkādu dienas abonomentu vai kautko tādu, lai ir lētāk.

    • MGΡ 🏀
      0

      Bitcoinus minosi?

      • I'm Awesome
        -1

        Nu principā jau uz to var skatīties kā gejmošanu bet es jau actually nespēlēšu tikai farmošu

    • I'm Awesome
      -1

      Nē vienā spelē abuse taisīšu lai kapeikas nopelnītu, ja atmaksāsies par tām kapeikām pēctam nopirkšu pc un domāšu tālāk. Ļoti short term profits.

      • SJohnson
        0

        Ja Tu stundas laikā ar to nevari sakasīt vismaz (ātri likvidējamu) EUR 3 stundā profitu , nav jēgas. Strādājot par minimālo pelnīsi vairāk.

         

        Ja Tu domā botot runescape, aizmirsti par 3 eur stundā profitu. Tam vajag vairākus spēcīgus serverus un VPN un vismaz kādus 10 kontus lai tas būtu viable.

    • Lukijs
      0

      Šito atceraties heh?

      http://m.tvnet.lv/article/314804

      • MGΡ 🏀
        0

        Piektajā gadā man vēl nets īsti nebija xD

        • Lukijs
          0

          Atceros šo pa tv redzēju kad ziņoja, nakamajā dienā tāpat ar čomiem kompju būdiņā mortal kombat deception uz ps2 spēlējām.

    • SJohnson
      0

      https://www.soyoustart.com/en/offers/game-1.xml

      £42 mēnesī ieskaitot VAT, pieņemot, ka Tev pietiek ar integrēto grafiku (HD 4600). Ja tas ir kaut kas, ko var automatizēt, Tev nevajag sēdēt 12 stundas dienā interneta kafejnīcā.

      Ja vajag Windows, nāksies likt Virtualbox un virtualizēt, kas vel vairāk samazinās grafikas performance.