Jānis miniblogs

  • Jānis
    0

    Kā pareizi jācep pelmeņi?

    • lakrica
      0

      Es parasti viņus neatlaidinu.

    • Siamese
      +1

      >Uzsildi pannu
      >Ielej eļļu
      >Pagaidi kamēr paliek karsta
      >Ieber pelmeņus
      >Maisi un gaidi kamēr paliek brūni
      >Noņem no pannas ar lāpstiņu

    • Jānis
      0

      Nebija kaut kas tāds, ka jāvāra pirms cep, lai sanāk labāk? Kaut kur exsā ko tādu lasīju.

      • Siamese
        0

        Neesmu neko tādu dzirdējis. Tā dažkārt dara ar kartupeļiem, bet ne jau ar pelmeņiem.

    • kamaziK
      -1

      Uzmet Pannu uz plīts.
      Pie*is eļļu.
      Uzkarsē to normālā karstumā.
      Pie*is pelmeņus
      Sacep zbis brūnus
      Izņem ar kādu lāpstiņu no tās pannas arā.
      Iemet šķīvi un sa*is kādu tomātu mērci, Majonēzi.
      Ēd vesels.