slowhands miniblogs

  • slowhands
    +4

    "Ja esi gudrākais cilvēks istabā, tad tu esi nepareizajā istabā."
    -Džeimss D. Vatsons

    Atā!

    Paldies visiem man līdzīgi domājošajiem. Nejau runa iet par to gaming... Es, vienkārši, gribēju būt tas, kurš ar giftiem, konkursiem te atdzīvina to vārdu, bet nesanāks..
    Tātad, līdzīgi domājošajiem par @S J (Svenčuku). Viņš ir tikpat parasts lietotājs kā citi. Ne viņš mods, ne administrātors. Tādēļ neļaujiet viņam kāpt uz galvas. Miljons reižu viņš noslīd no tēmas un sadeg, gribēdams pierādīt savu. Ja ir savs viedoklis, aizstāvi to un izpaud, Sven, nevis muldi tukšu, lai izskatītos krutāks. Iemācies argumentēt, žirgoni!

    Pēdējais lūgums, kā var uzlikt chrome bloku noteiktai mājaslapai? Man šķiet, ka pieradis esmu te ienākt bieži.

    Centīšos nevienam te neatbildēt, jo es jau zinu kādi komentāri būs no tiem, kuriem pārāk daudz esmu savu viedokli uzspiedis, bet vai tam i-nets un saziņa nav domāta? Cik cilvēku, tik viedokļu.

    N @obsidian rakstīja par noteikumiem "Problēma ir idejas uztverē nevis idejas izklāstā.", piekrītu - viss kaifs tajā kā uztver. Bet māksla ir ideju pasniegt tā, lai visi to saprastu un uztvertu pareizi. Es jūs nesaprotu un nesaprotu pareizi, exs!

    Čau!

    • mad
      -1

      Atā. Beidzot tiksim no viena gudrinieka vaļā.

    • Space
      0

      Blah, blah, blah.
      Tāpat atgriezīsies, lai cik bēdīgi tas nebūtu...

    • Subs
      +1

      Bookmarked for several reasons.
      ))

    • winw
      +1

      • zemesdievs
        +2

        Man vienīgajam beidzās dvulis?? AHA!!! un kurš būs next??? @S J gan jau nodarbojas ar melno maģiju un berzē tējas maisiņus, lai tas būtu es!!!

      Šis minibloga ieraksts ir slēgts.
      Aizslēdza: mad

      Viss ir pateikts.