Pavārs miniblogs

  • Pavārs
    0

    Pavārs pirmo reizi cepj kotletes. Ir 0,5kg cāļa maltās gaļas masa. Ko vēl vajag? Cik baltmaizi? sīpolu? ko vēl? doma rīvmaizē. pa priekšu olā pirms rīvmaizes, vne?

    • Laciz
      +2

      Cik ironiska lietotājvārda izvēle.

      • Pavārs
        +1

        biggrin_mini2.gif ko Tu neteiksi.

    • dzedajs
      +3

      Protams tak
      pa sauso jau neiesi

      • Pavārs
        0

        Nu prasu cik kas jāliek.

      • Puis
        +1

        Uz čuju, tā lai ir norm kotlešu masa.

        sīpolu galvenais pirms jaukšanas maltās gaļas masā, apcep uz pannas.

        • Reljefs
          0

          Idk nekad pirms tam neapcepu nesmu mikstais

          • Puis
            0

            Kāds sakars ar mīksto? biggrin_mini2.gif

            IMO un pēc teorijas ar apceptu sīpolu ir labāk.

      • Laciz
      • Kristaqs
        +2

        Uz 0.5kg iet 90g rīvmaize,puse maziņš sīpols,bišku ķiploki,viena ola un garšvielas,pats lieku sāli,piecu piparu masijumu,baziliks,drusku čillī pulveris un ķiplok pulveris,samaisi un met uz pannas pa 100g kotletēm,cep uz lēnas uguns vai vidū nebus gatavs un būs jāliek hermētiski cepeškrāsnī uz 15-20mins lai kārtīgi izcepjas un uzbriest,pirms liec krāsnī aplej ar nedaudz ūdeni.
        source;mācos par pavāru.

        • Ronalds
        • Senpaj
          +2

          http://streetburgers.lv/LV/PETNICA/ moš šeit pasmelties idejas var

        • Pavārs
          0

          Pāldies.

        • Corona
          -1

          Izdzer 0.3l šnabi un tad uz izjūtām cep